Avontuur in de trein 1/2

*irritant wekkertoontje* – Met mijn slaperige hoofd pak ik mijn telefoon en druk het alarm van mijn telefoon uit. Mijn hand glijdt via mijn borst en buik naar mijn nogal harde ochtendlul. Even masseer ik mijn harde paal, maar besluit vanwege tijdgebrek om me maar snel naar de douche te haasten. Mijn stijve pik zwiept heen en weer terwijl ik naar de badkamer loop. Een lekker verfrissende douche met een ijskoud einde maken een eind aan mijn ochtendstijve en zorgt ervoor dat ik direct klaarwakker ben. Ik kleed me aan en stap op mijn fiets naar het station. Vandaag moet ik naar kantoor in Maastricht, en vanaf Rotterdam is dat nogal een eindje. Op dat soort momenten reis ik liever met de trein dan met de auto. Voelt tenminste nog beetje gezellig aan en heel af en toe zit er wel iets leuks tegenover je in de trein.

Natuurlijk ben ik dan weer zo’n sociale angsthaas dat ik niks durf te zeggen en blijft het bij fantaseren over hoe die leuke jongens met mij samen in bed aan het stoeien zijn. Het helpt alleen totaal niet dat ik dan geil zit te zijn tegenover zo’n jongen. Ik voel me dan alleen nog maar ongemakkelijker. Zelfs een keer niet op durven staan, omdat ik nogal een dunne broek aan had. Had ik toen opgestaan, had de jongen en de rest van de trein duidelijk mijn lul in mijn broek kunnen zien. Ik heb geen mega grote lul, maar met een mooie 19 cm heb ik absoluut niet te klagen. Behalve dan op zulke momenten.

Na een snelle fietstocht ben ik eerder op het station en heb dus tijd om nog even snel een Starbucks te scoren. Vervolgens loop ik naar het perron en daar komt de trein net het perron oprijden. Na half de trein in geduwd te zijn (wat is er mis met mensen tegenwoordig) plof ik neer in een vierzit die nog helemaal leeg is. Fijn denk ik, kan ik lekker even rustig werken. Die rust word wreed verstoort als een groep (studenten denk ik) de coupe binnenstormen vol met weekendtassen en binnen no time zit ik ingepakt tussen twee meisjes en een jongen en een enorme berg met weekendtassen en plastic tassen.

De drie hoorden overduidelijk bij elkaar en waren druk met elkaar in conversatie. Ik hoorde alle studiestress en tentamenvrees voorbijkomen en kon een enorme glimlach niet onderdrukken. Die stress heb ik ooit ook gekend als student. Een van de meisjes is het opgevallen en vraagt waarom ik aan het lachen ben. Ik leg haar uit dat ik hun gevoel ken, maar dat zolang ze zich maar hard inzetten, alles wel goed komt.

Geïnteresseerd vraagt het meisje verder naar wat ik dan heb gestudeerd en wat ik nu doe. Na een kort geanimeerd gesprek met het meisje verontschuldig ik mij en stort mij op de berg mails in mijn inbox. Af en toe kijk ik op van mijn ultrabook en probeer zo onopvallend mogelijk opzij te kijken om naar de jongen naast me beter te bekijken. Een leuke jongen om te zien, ik schat hem zo op een jaar of 20. Lief gezicht, ondeugende groene ogen en mooi blond haar. Maar ja, ik ben zelf al 32 dus ik maakte mijzelf geen illusies om überhaupt maar te durven fantaseren over die jongen. Snel richtte ik mijn blik terug op mijn laptop en ging verder met het doorwerken van mijn emails. Zonder al te veel op te letten opende ik per ongeluk een mailtje van een gast die ik wel eens had gesproken op bullchat. Niet veel bijzonders, behalve dat de helft van mijn scherm opeens gevuld werd met een foto van een gast die op zijn knieën vooroverligt met zijn kontje naar de camera, zijn billen gespreid en onder het zaad met een lekkere harde pik tussen zijn benen bungelend. Snel klik ik het plaatje met een knalrood hoofd weg en bid tot alle goden die er bestaan, dat de jongen het niet gezien heeft.

Voorzichtig kijk ik opzij en zie dat hij zijn ogen dicht heeft en aan het slapen is. Gelukkig maar, denk ik bij mezelf. Gelukkig ligt mijn jas op mijn schoot dus ik hoef niet bang te zijn dat een van de meisjes mijn stijve opvalt. Ik sla mijn laptop dicht en besluit ook maar even mijn ogen dicht te gaan doen. We zijn ondertussen bij Eindhoven, dus we moeten nog wel even een stukje. Zodra ik mijn ogen dicht doe beginnen de wildste fantasieën zich in mijn hoofd af te spelen. In mijn gedachten is de coupé leeg en zitten alleen hij en ik naast elkaar in de trein. Hij kijkt mij aan en ik voel hoe zijn hand over mijn kruis begint te wrijven. “hmmm, die voelt lekker groot aan, hoor ik hem in een dromerige stem zeggen. Zonder blikken of blozen gaat hij op zijn knieën voor mij zitten en trekt zo mijn broek en boxer van mijn kont af. Mijn pik van 23 cm (hé het mijn fantasie, who cares) lang en 5 cm dik springt tegen zijn gezicht aan en zonder te aarzelen neemt hij direct mijn eikel in zijn mond. Ik kreun onder het genot van zijn tong die mijn eikel en paal verkent. Zijn handen nemen mijn ballen en tepels onder handen terwijl hij probeert om mijn pik zo ver mogelijk in zijn keel te krijgen.Het lukt hem zonder al te veel moeite om mijn kloppende pik helemaal naar binnen te werken. Het duurt dan ook niet lang of ik voel hoe langzaam mijn zaad omhoog kruipt. Na een paar korte stoten spuit ik een flinke lading zaad in zijn hongerige keel. Terwijl ik klaarkom, kijkt hij me aan met zn mooie grote ogen. “God want ben je lekker geile gast, verzucht ik. Maar mijn droom houdt niet op. Mijn pik blijft keihard en de jongen ziet het als een teken dat ik nog niet moe ben. Hij kleed zich uit en gaat op zn knieën voor me zitten op de bank met zijn rug naar me toe. Zijn knieën staan een beetje uit elkaar en hij duwt zijn kontje zo ver mogelijk naar achteren. Hij brengt zijn hand naar zijn mond. Hij spuugt een flinke klodder speeksel op zijn hand die hij vervolgens naar zijn mooie strakke en haarloze kontje brengt. Kom maar op met die pik van je, kreunt hij.

Dat laat ik mij geen tweede keer zeggen en ik breng mijn pik naar zijn gaatje. Ik wrijf met mijn eikel langs zijn geile sterretje en tik een paar keer met mn pik tegen zijn billen aan. Stop hem er in, alsjeblieft, smeekt hij bijna. Ik zet mijn eikel tegen zijn anus en begin zachtjes te duwen. Ik voel de weerstand van zijn kringspier die mijn eikel een beetje tegenhoud. Heel langzaam glijdt mijn eikel naar binnen. Ik voel de weerstand steeds minder worden. Blijkbaar ga ik te voorzichtig voor hem want hij duwt zijn kont naar achteren en mijn pik verdwijnt er tot aan mijn ballen diep in. Een diepe zucht en een grommend geluid zijn voor mij het teken dat hij het kan hebben en langzaam aan begin ik mijn pik in en uit zijn kontje te pompen.

Neuk me, kreunt hij. Oh dat zal ik zeker doen lekker sletje. Met flinke halen trek ik mijn pik uit zijn kontje, om hem zonder al te veel moeite tot mijn ballen er diep in te stoten. Dit vind je wel lekker, kreun ik. Op hoog tempo stoot ik mijn pik in en uit zijn kontje. Na een paar minuten draait hij zich om en gaat op zijn rug liggen en houdt zijn benen omhoog zodat zijn kontje helemaal vrij is. Het is een enorm geil gezicht om de jongen zo te zien liggen. Ik verlies ook mijn zelfbeheersing en ram zonder pardon mijn pik weer terug in zijn kontje.

Een diepe kreun verteld dat ik de juiste plek heb geraakt en uit zijn pik stroomt een flinke lading voorvocht. Ik hervat mijn neuktempto en binnen no time staat het zweet me op de rug en voel ik mijn zaad weer omhoog kruipen. Ik ga zo spuiten lekker ding. Waar wil je mn zaad hebben? “ In mn mond, zegt hij. Hij opent zijn mond nog verder en likt met zijn tong langs zijn lippen. Daarna blijft hij liggen met open mond en ik kan het niet laten om in zijn mond te tuffen. Met een grijns zie ik hem mijn speeksel doorslikken.Dat gezicht is het enige dat ik nog nodig heb om mijzelf over de grens heen te duwen en vervolgens begin ik heftig te kreunen terwijl ik zijn kontje vol met zaad pomp. Ik schiet wel zes of zeven flinke stralen zaad in zijn geile holletje. Shit, zeg ik. Nu kan ik niet meer in je mond spuiten. Oh jawel hoor ik hem zeggen. Ga maar met je mond onder mij liggen. Met enige aarzeling ga ik op de grond liggen en vervolgens hurkt hij met zijn kontje boven mijn mond. Uit zijn anus lopen een paar stralen zaad direct mijn mond in. Daarna komt hij op me liggen en steekt zijn tong in mijn mond om het zaad over te lepelen. Zie je wel, zegt hij met een glimlach op zijn geile koppie. “Je bent een vies, goor maar mega geil mannetje jij, antwoord ik. En stiekem vind ik je heel leuk…

..leuk, mompel ik zachtjes. “meneer, we zijn bij het eindstation hoor ik in de verte roepen. Direct schrik ik wakker uit mijn dagdroom en realiseer ik mij dat we al in maastricht zijn. Heb ik weer, denk ik bij mezelf. De meisjes die tegenover me zaten zijn al weg en alleen de jongen staat naast me. Dank je voor het wakker maken. Blijkbaar was het nog te vroeg vanochtend. “Geeft niks hor, zegt hij. Ik sta in alle haast op, geen erg hebbende in de enorme stijve die zich in mijn broek aftekent, waardoor mijn jas op de grond valt. Ik loop rood aan en pak snel mijn jas van de grond en mijn tas en bedank hem nogmaals. Zonder hem aan te kijken loop ik langs hem heen de coupe uit. Heb ik dat weer….

Deel 2 van Avontuur in de trein vind je hier.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Peter