Bobbel in mijn broek

Tjonge jonge wat was het warm. Ik baalde als een stekker. Mijn secretaresse had een afspraak geboekt met een client in Arnhem, zo’n anderhalf uur rijden vanuit Breda. Met dit mooie weer had ik liever op het terras gezeten op de Grote Markt in Breda. Genietend van al het mooie knapenschoon, licht dommelend en dromend over wilde avonturen. Allah… de werkelijkheid is anders. Ik zette de airco van mijn Alfa Romeo Montreal, een bijna klassieker onder de zeer snelle sportwagens, op volle sterkte en toerde met zeer verboden snelheid richting Arnhem. Geheel volgens planning arriveerde ik bij mijn client en voerde een geanimeerd maar zeer serieus zakelijk gesprek welke eindigde in het beoogde resultaat.

In een goede bui, ondanks de moordende hitte zette ik vaart vanuit centrum Arnhem naar de snelweg. Ik draaide bij het motel Arnhem de snelweg op en wou vaart gaan maken toen ik op de invoegstrook een grote weekendtas zag, een blonde bink en een opgestoken vinger. Ach..alleen naar huis…is ook maar alleen.

Ik stopte en liet het rechterraam zakken. De bijna adembenemende boy stak zijn koppie binnenboord en zei “Ik moet naar Roosendaal”. Ik antwoordde “Val maar binnen, ik moet naar Breda”. De deur werd geopend en de jongen ging, met grote ogen mij aankijkend, zitten. Ik zei hem zijn tas maar op de achterbank te gooien en het zich gemakkelijk te maken daar ik wel van plan was om er de pas in te zetten. Met een zacht heze stem vroeg de jongen mij “Is dit een Alfa Romeo Montreal?”. “Ja, dit is een Alfa romeo Montreal”. “Wow”, antwoordde de boy vol bewondering. Ik kon merken dat hij een liefhebber van auto’s was. Hij stelde zich voor: “Rubin, is mijn naam.. en ik ben student aan de Autotechnische school in Apeldoorn”. Ik begreep nu zijn bewondering…evenals ik deze voor hem had. Die liet ik nog niet merken, je weet maar nooit met wie je te maken hebt. Rubin zag er meer dan voldoende uit. Blonde kop, groene ogen, mooi van bouw en een verlegen en rustige blik in zijn ogen, sportief gekleed. Echt een boy. Ik schatte hem op zo’n 19 jaar wat klopte toen ik het hem vroeg.

Een doordringende piep doorkruiste mijn verdere conversatie met hem. De benzinemeter gaf te kennen dat ik de laatste 10 liter benzine aan het aanspreken was. Ik besloot om wat gas terug te nemen en op zoek te gaan naar een benzinestation. Zo’n vijf minuten later gaven de 1200/600 meter borden het bereiken van een benzinestation aan. Ik tankte vol en liep naar de kassa toe toen ik bemerkte dat ik mijn tankkaart in mijn dashboardkastje had gelegd. Dom…, dus terug naar de auto. Ik vroeg Rubin die even uit mijn kastje te pakken.

Op dat moment realiseerde ik mij, te laat dus, dat ik gisteravond de nieuwe Marcel had gekocht en die achter had gelaten in mijn dashboardkastje van de auto. Rubin had het kastje al opengemaakt en de MARCEL viel zogezegd op zijn schoot. Zijn reaktie was volkomen verrassend. Hij zei niets maar graaide in het kastje en reikte mij mijn tanknet kaart aan. Ik hobbelde de kassa binnen en betaalde. Teruggekomen in de auto zag ik een volkomen rustige Rubin in de MARCEL bladeren. Ik wist niet hoe ik mijn gezicht moest redden. Hij wel. “Er zitten best een paar kanjers bij”, zei hij doelend op de foto’s in de MARCEL. “Ja, dat is zo”, antwoordde ik wat voorzichtig. “Schaam je maar niet hoor”, zei hij, “ik ben van hetzelfde ras”. “Solo mio..”, dacht ik, “…een beauty van een bink en in mijn wagen..en niet vies van mannen. Wat is de volgende stap?”.Al racende over de weg volgde een leuk gesprek waarin hij en ik wat vertelden over ons dagelijkse leven. Zo ontdekte ik dat hij sinds een week of wat vrijgezel was. Hij was op weg naar zijn moeder en baalde van dit bezoek omdat hij vond dat zijn moeder hem eigenlijk liever zag gaan dan komen. Alleen maar omdat hij gay is.

We naderden Breda en ik vroeg hem of ik hem ergens moest afzetten zodat hij een laatste lift naar Roosendaal kon krijgen. Ik zei erbij dat het ook mogelijk was om bij mij even als onderbreking een borreltje te nemen. Tot mijn grote blijdschap stemde hij daarmee in en zo belandden we een kwartier later voor mijn huis. Binnengekomen en begroet door de hond vlijden we ons neer in de stoelen en begaf ik me na een korte adempauze richting keuken. Terugkomend met een cola en een pilsje trof ik Rubin knielend gebogen over de stereo aan, mijn collectie muziek bekijkend. Ik boog me over hem heen en reikte hem zijn pilsje aan. Oog in oog met zijn prachtige kijkers. Een vragende blik in zijn ogen en een geile trek er doorheen. Hij kwam naast me zitten op de bank en genoot van zijn pilsje. Het was door de airco in huis lekker koel, ik had het echter bloedheet. Hij ook blijkbaar want hij vroeg me of er bezwaar tegen was als hij zijn polo uittrok. Totaal geen bezwaar. Opeens hield ik het niet meer. Ik trok Rubin naar me toe en verwachtte onwillendheid. Niets van dat. Hij kroop ondanks de hitte direkt naar me toe en in een langgerekte kus legde hij de belofte weg voor een lange hete nacht. Zachtjes bracht ik mijn tong naar binnen en liet hem voelen hoe ik dacht en wat ik wilde. Zijn hete kussen terug waren voldoende antwoord.

Ik trok hem omhoog en leidde hem naar mijn slaapkamer. Ik ging voor hem staan en begon zachtjes de knopen van zijn 501 los te maken. Ondertussen waren zijn warme handen cirkelende bewegingen aan het maken over mijn opstandige bobbel in mijn broek. Ik kon zijn broek niet naar beneden trekken door de groeiende bobbel. Hij hielp me en toog verder aan het verkennen bij mij. Ik trok zachtjes zijn levis verder naar beneden terwijl ik met de andere hand op verkenning ging in de sleuf van zijn boxershort. Ik voelde daar een heerlijke kloppende pik wachtend op bevrijding. Ik brak het contact af en trok snel mijn kleren uit. Hij evenzo. We doken op bed en vlogen op elkaar af. Vol bewondering keek ik naar zijn mooie kromme maar slanke pik die glom van voorvocht en verlangen. Mijn tamp stond in volle glorie omhoog: 24 cm en aardig dik. Rubin boog zich naar onderen en nam zonder bedenken mijn pik in zijn mond. Hij zoog er meteen aan of het een lust was en hij een bad vol sperma nodig had. Ik bracht mijn linkerhand voorzichtig onder zijn pik op zoek naar de geile sleuf tussen pik en jongenskutje.

Zijn zachte grom bewees dat ik raak had. Zijn tong, cirkelend rond mijn eikel bracht me al bijna tot ontlading. Zacht trok ik aan zijn haar en boog zodat onze tongen elkaar vonden. Zijn vingers zochten ondertussen mijn tepel en knepen er zacht in. “Rubin, lieverd, ik ga jou zachtjes eens mijn pik laten voelen”. “Ik ben bang Richard, ik heb nog nooit een pik in mijn jongenskutje gehad. De jouwe is wel erg groot”. Zijn zichtbare angst suste ik met een berg kussen terwijl mijn hand de weg zochten naar de tube KY op het nachtkastje. Ik spoot wat KY op mijn kloppende pik en een lik op zijn aars. Dan draaide ik hem voorzichtig op zijn buik, trok zijn kontje omhoog en bracht voorzichtig mijn pik bij hem naar binnen. Ondertussen bracht ik mijn hand naar zijn pik toe die kletsnat van geiligheid was. De stille snik bewees me dat het pijn deed. Ik bleef voorzichtig doordrukken totdat mijn pik tot de wortel in zijn kutje zat. Toen begon ik voorzichtig te pompen.Ik voelde aan zijn ademhaling en zacht opkomend gekreun dat de pijn afnam. Ondertussen bracht ik mijn andere hand naar zijn ballen en kneedde die zachtjes terwijl ik het tempo van masseren van zijn pik opvoerde. Ik voelde dat Rubin zijn kutje meer en meer samentrok om te genieten en kon niet meer. Terwijl Rubin begon te smeken om meer, spoot ik met kracht mijn zaad in zijn kutje. Op dat moment voelde ik Rubin gaan schokken en spoot zijn zaad richting kussen. De stroom zaad hield maar niet op. Ik trok voorzichtig mijn pik terug en keerde Rubin om. Die schoot meteen naar onderen en likte mijn nog nadruppelende pik schoon.

Ik trok hem omhoog en met een innige kus bedankte ik hem voor zijn liefde. Uitgeput en hevig zwetend vielen we in de kussens. Ik keek hem liefdevol aan en veegde
voorzichtig zijn pik af met een tissue. “Richard, vind je het erg als ik vannacht hier blijf, en pas morgen ga?”. “Tuurlijk niet, schat”, antwoordde ik.

Die avond en nacht ervoer ik de hemel op aarde. En de ochtend daarop voelde we ons zo lekker en goed dat hij besloot om nog langer te blijven.. Zes maanden relatie met een boy waar ik nu nog steeds ademnood van krijg als ik hem zie. En dat is zeer regelmatig.

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

Geef een reactie