Homo-paradijs 5/8

Op een donderdag reed ik terug naar de kust. Heel bewust! Want met het weekend voor de deur was er nóg meer te beleven, maar het was rustig. Ik had dan wel het een en ander zien gebeuren, maar dat was niet zo geil, dat het me bevredigd had.

Pas laat in de middag op zondag kreeg ik alsnog waar voor m’n geld. Ik lag nog wat na te genieten van het heerlijke weer en ik lag onbewust met m’n lul te spelen toen ik een blik op me gericht voelde. Een oudere man zat me te bekijken en ook hij speelde met z’n lul. Ik heb dat nog nooit een probleem gevonden; als iemand wil kijken vind ik dat best. Hij vroeg of hij bij me mocht komen zitten, wat ik O.K. vond en hij stelde zich voor als Stephan. We praatten wat, voor zover mogelijk, met mijn steenkolen-frans, maar ik begreep dat mijn ‘show’, voor hem het hoogtepunt in vele jaren was. Dat vond ik echt triest.

Ik snap dat echt niet; iedereen wordt ouder en blijft behoeftes houden. Wat is er nu zo erg aan een kijkende man. Trouwens, ook als zo iemand verder wil gaan dan alleen kijken? Wees eens sociaal en gun o.a. ouderen ook hun pleziertjes! De meesten van ons worden ook eens oud!!!

Anyway, het was al stil geworden op het strand toen ik ineens in de verte iets veelbelovends aan zag komen lopen. Toen hij ons verder genaderd was zag ik een strakke spijkerbroek, een ontbloot bovenlijf (type zwemmer) en een heerlijk koppie. Hij liep langs ons heen en ging verderop in de duinen liggen.
De opgebouwde spanning van de dag bracht me ertoe een stukje te gaan lopen. Toevallig  liep ik ook aan hem voorbij en hij zat intussen naakt, maar wel met z’n hand op z’n lul. Recht op de man af vroeg ik hem of hij gezelschap wilde en dat wilde hij wel. Maar die ouwe dan, vroeg hij? Ik zei dat hij van die man niets te duchten had en ik liep terug om m’n spullen op te halen en Stephan te zeggen dat ik een ander stekkie had gevonden. Hij keek teleurgesteld en vroeg of ik wat voor hem kon doen. Hij zat er zo triest bij dat ik hem beloofde wat voor hem te proberen.

De jonge knul, Joe, bleek een Amerikaan te zijn die via een uitwisselings-programma voor enkele maanden in Frankrijk was beland. Dat lulde in ieder geval een stuk makkelijker. Hij was 19 en ik toen 30. We praatten wat en ik vroeg ‘m wat hij hier zo laat nog kwam doen. Hij zei dat hij gehoord had over deze plek en wilde het wel eens met eigen ogen zien. Wat dan, vroeg ik onnozel. Sex was z’n antwoord.

Als je wat mee wilt maken, loop dan maar naar die oudere man. Hij keek me aan en zei dat hij daar echt geen zin in had. Ik zei ‘m dat oudere mannen veel meer ervaring hebben dan jongeren en dat hij dat zelf maar eens moest beleven voordat hij een oordeel velde. Ik zei dat ik hem best wilde bevredigen, maar dan wel samen met die ouwe, zodat hij kon vergelijken. Daar had hij het niet van terug. Zonder z’n antwoord af te wachten wenkte ik Stephan.

Ik vroeg wat Joe lekker vond en om te beginnen zou hij wel eens gepijpt willen worden. Van een meisje was hij op die manier nog nooit klaargekomen, dus dat vond hij een mooie test. Ik verzocht hem op z’n rug te gaan liggen en gaf hem een blow job die hij snel zou vergeten; ik deed m’n uiterste best m’n tanden te gebruiken en hield m’n tong stil. Toen gaf ik de staaf over aan Stephan en die bracht Joe snel en vakkundig in hogere sferen. Joe leek mij ook helemaal vergeten te zijn. Stephan gaf alles wat hij had en Joe liet zich niet onbetuigd; hij spoot en hoe, de stralen sperma liepen over de man z’n gezicht en hij slurpte zoveel mogelijk naar binnen. Stephan was in extase. Volmaakt gelukkig wilde hij zich terugtrekken, maar ik wees op Joe’s kontje en maakte likkende bewegingen. Stephan wist genoeg en hij dook tussen Joe’s benen. Met de jongen z’n zaad nog op z’n tong likte en tongde hij de knul van onderen. Joe’s pik stond al snel weer rechtop en hij opende z’n benen steeds verder.Ik zat intussen naast de jongen gehurkt en liet hem aan m’n pik sabbelen. Op het idee gebracht door Stephan dook hij onder m’n ballen om mijn kont te likken, wat hij zalig deed. Stephan had intussen zoveel moed gekregen dat hij z’n pik bij de jongen naar binnen aan het werken was. Joe was nauw, niet veel of niks gewend, maar geil als hij was ontspande hij zich toch zodanig dat hij de korte, maar dikke pik van Stephan in zich opnam. Gewillig liet hij zich helemaal gaan en hij werd flink genaaid. Terwijl Stephan in hem klaarkwam, spoot ik over z’n lichaam en loosde Joe z’n zaad zonder z’n lul te beroeren. Onervaren of verlegen kleedde Joe zich snel aan en verdween, maar niet voorgoed…
Stephan en ik lagen nog een tijd na te genieten en elkaar te strelen. Toen het donker werd namen we afscheid. Hij bedankte me voor de kans die ik hem had geboden en ik ging bevredigd terug naar de camping.

Na een spannend weekend aan de kust besloot ik terug te rijden naar het binnenland. Een uurtje rijden van Sète ligt St. Jean du Gard.
Ik was er al om 10.00 uur en besloot de fiets te pakken voor een ritje langs de Gardon.

Na zo’n 50 km fietsen had ik wel zin in een duik. Ik zette m’n fiets op slot op een plaats waar al een auto stond en daalde af naar de rivier. Ik zocht een plekje tussen de rotsen, waar ik m’n bezwete lichaam kon ontdoen van m’n kleren en een duik te nemen. Even later lag ik heerlijk naakt in de zon te lezen, toen ik stemmen hoorde. Nederlanders, vrij jong zo te horen en ze hadden ruzie. Ik trok snel m’n short aan omdat ik geen aanstoot wil geven aan te jonge knullen.De jongens kwamen al ruziënd bij me aan en ik vroeg wat er loos was. Het ging natuurlijk nergens over, maar voor hen was het genoeg om over te bakkelijen. Leuke knul die oudste, dat viel me meteen op. Ik suste de ruzie waarop ze weer verdwenen.

Ik trok m’n broek weer uit en genoot verder. Even later hoorde ik een auto starten en ik ging er vanuit dat het gezinnetje weg was. Ik legde m’n boek weg en begon wat met mezelf te spelen, denkend aan dat heerlijke ding van daarnet. Ik sloot m’n ogen, totdat ik gestommel hoorde en ik ineens dat lekkere ding van daarnet voor me zag zitten. Snel trok ik m’n short weer aan, zeggende dat ik hem niet in verlegenheid wilde brengen, maar hij zei dat het hem helemaal niet opgevallen was dat ik naakt lag.

Hij vroeg of ik solo was door een scheiding en of ik kinderen had. Ik vertelde hem dat ik inderdaad gescheiden was, maar niet dat dat van m’n vriend was, en zei hem dat ik geen kinderen had. Daar bleek hij gelukkig om te zijn, want zijn ouders waren ook net gescheiden en hij was onzeker of hij voor z’n vader of z’n moeder moest kiezen. Ik vond hem ineens niet alleen meer lekker, maar ook nog heel lief.

Daarop vertelde ik hem de waarheid, van m’n ex-vriend, dat ik daar heel erg mee zat en ik deze vakantie solo deed, om na te denken. Hij kwam naast me zitten en legde een arm om m’n schouders. Ik vroeg hem of dat nu wel zo verstandig was, maar hij maakte duidelijk dat hij een zwak had voor volwassen mannen die eerlijk, open en verdrietig durfden te zijn tegenover hem. Z’n vader was absoluut het tegenovergestelde en z’n moeder trouwens ook. Hij kon geen liefde vinden, geen echte, gemeende liefde bij beiden.

Ik had echt met hem te doen, maar wist niet hoe ik hem kon helpen. Verder pratend bleken we redelijk bij elkaar in de buurt te wonen en ik bood hem aan eens bij hem en z’n moeder, waar hij nu woonde, langs te gaan. Dat vond hij wel een goed idee.

Opeens vroeg hij me of ik het erg vond om samen naakt te zonnen. M’n verstand zei NEE, maar m’n lul reageerde anders en hij zag het. Hij legde z’n hand op m’n short en schoof m’n broekje naar beneden. Ik protesteerde nog wel, maar liet me al gauw gaan. Hem raakte ik niet aan, hij moest zelf het initiatief nemen en dat deed hij ook. Hij stroopje z’n korte broek naar beneden en daar lag hij dan met een pik die ik in m’n stoutste dromen niet verwacht had bij zo’n rank lijf. Dun, maar veel langer dan de mijne en keihard.
Ik raakte verward, gefrustreerd, want deze lieve jongen wilde ik niet op deze manier leren kennen, ik had niet alleen z’n vader kunnen zijn, ik wilde het ook.

Het was een innerlijk gevecht, maar ik pakte hem niet en stond niet toe dat hij me verder aanraakte. Ik genoot natuurlijk wel van de getoonde waren. Het enige wat we deden was praten, huilen en elkaar omarmen.
Na een paar uur bracht ik hem naar z’n hotel op de stang (van m’n fiets). Het was z’n laatste dag hier dus wisselden we meteen adressen uit.

Om een lang verhaal kort te maken, we bleven elkaar zien en pas toen hij wettelijk volwassen werd hebben we onze gevoelens de vrije loop gelaten en dat doen we tot op de dag van vandaag. Hij is ondertussen getrouwd en heeft 2 kinderen.
Nu, 20 jaar later, hebben we nog steeds een heel bijzondere relatie, geestelijk en lichamelijk. Z’n vrouw staat er volledig achter, omdat ze onze band begrijpt en weet dat haar man mij af en toe nodig heeft en ik hem.