Om bij te rukken

Ik had de hele dag al last van een stijve. Last is eigenlijk niet het goede woord want wat is er lekkerder dan een harde pik? Het probleem was dat mijn lul zo dikwijls liet weten dat hij er zin in had. Voortdurend liepen er druppels voorvocht uit mijn eikel. Mijn strakke boxer was er flink nat door geworden.Ik zat in de bus op weg naar Sander. Een paar geile sms-jes waren voldoende geweest voor een afspraak om vanmiddag weer eens lekker te gaan seksen. De hele dag al dacht ik terug aan de vorige keer toen ik op Sanders lul gezeten had. In mijn gedachten voelde ik zijn harde paal weer in mijn kontje op en neer gaan. Bij elke schok van de bus stootte hij als het ware een stukje dieper mijn kut in. En bij elke schok van de bus kwam er weer een druppel uit mijn lul.

Ik werd met de minuut geiler. Daar hielp, zonder dat hij het wist, ook de jongen aan mee die naast me in het volle gangpad stond. Een gast van een jaar of 16 met kort blond haar en een beetje brutale kop. Ik zat bijna op ooghoogte van zijn kruis en kon mijn ogen daar dan ook moeilijk van afhouden. Ik was super nieuwsgierig wat die gozer voor mij verborgen hield in zijn strakke spijkerbroek. De jongen was niet zo groot, maar het was me wel eens opgevallen dat juist kleinere gasten vaak een verbazend lange lul hebben. Een lul die je niet meteen bij hun lengte zou verwachten. Ik vroeg me af of die van hem vandaag al een keer hard zou zijn geweest. Of was hij dat op dit moment zelfs? Misschien ging hij, net als ik, weleens zonder onderbroek de straat op en had hij ook nu niks aan onder zijn jeans. Hoe zou zijn lul dan in die broek hangen? En wat deed hij als die stijf begon te worden? Allemaal vragen om op door te fantaseren. Op dat moment greep de jongen plotseling naar zijn kruis. Hij pakte zijn lul even vast en verplaatste hem een beetje. Ik schrok van die onverwachte handeling maar bleef nieuwsgierig kijken. Toen daarna mijn blik naar boven ging keek ik hem recht in zijn gezicht. Ik voelde me betrapt. Zijn brutale kop gaf echter aan dat hij goed wist waar ik mee bezig was. En weer voelde ik een druppel voorvocht uit mijn pik komen.

De volgende halte moest ik er uit. Toen ik opstond zag ik de jongen in het gangpad een stapje naar voren zetten, zodat de doorgang voor mij wat smaller werd. Ik moest hem wel aanraken als ik mij tussen de andere passagiers naar buiten zou wurmen. Dat bleek ook duidelijk zijn bedoeling. Terwijl ik langs hem schoof viel hij zogenaamd ineens tegen me aan. In een flits voelde ik zijn hand op mijn broek en kneep hij even stevig in mijn ballen. ‘Sorry’ zei hij nog quasi verontschuldigend. En ik voelde mijn boxer nog natter worden.

Beregeil kwam ik bij Sander aan. Die liet er geen twijfel over bestaan dat ook hij gigantisch veel zin had in mij en mijn geile lijf. Meteen in de gang al trok hij me naar zich toe en begon me vreselijk te bekken. Minutenlang leken onze tongen met elkaar in gevecht te zijn. We streelden en grepen elkaar overal. We konden en wilden niet van elkaar afblijven en drukten onze lichamen tegen elkaar. Sander voelde mijn harde pik tegen die van hem komen. Hij kreunde tevreden. ‘Ik sta op springen’ zei ik, waarop hij antwoordde: ‘Nou spring dan maar meteen!’. Op hetzelfde moment begon hij mijn broek los te knopen. Hij drukte me tegen de voordeur en liet mijn broek op mijn enkels zakken. ‘Zo zo’ zei hij, toen hij mijn inmiddels drijfnatte boxer zag: ‘Het springen is al begonnen zie ik’.

In een snelle beweging rukte Sander de boxer van mijn kont. Mijn keiharde paal sprong druipend naar voren. Ik werd nog geiler dan ik al was. Buiten hoorde ik stemmen van voorbijgangers en spelende kinderen. En hier stond ik, met mijn broek naar beneden en met mijn blote kont tegen de voordeur. Sander zat ondertussen op zijn knieën voor me. Met èèn hand duwde hij me tegen de deur aan, met de andere speelde hij met mijn ballen. Mijn zak lag op zijn hand die hij zacht heen en weer bewoog. Mijn hele lichaam trilde toen hij met zijn vingers mijn ballen kietelde. Ik voelde een paar vingers tussen mijn benen door naar achter gaan op weg naar mijn natte spleet. Toen nam hij plotseling mijn pik vast en voelde ik hoe zijn mond zich om mijn eikel sloot. Ik kreunde van genot en zuchtte diep. Sander likte al het voorvocht van mijn eikel, wat een onweerstaanbaar tintelend gevoel veroorzaakte. Daarna zoog hij mijn pik dieper zijn mond in.Hij was me op een geweldige manier aan het pijpen. Zijn hoofd bewoog in een heerlijk tempo over mijn stijve lul. Ik kon amper op mijn benen blijven staan. De vochtige mond van Sander had mijn paal in een stevige greep. Af en toe liet hij hem los en begon hem te likken. Dan voelde ik zijn tong over de volle lengte van mijn lul gaan. Even zoog hij aan mijn eikel om daarna weer langzaam naar beneden te likken tot zijn natte tong bij mijn ballen was. Ook die kregen een goede beurt. Hij likte mijn zak tot tussen mijn benen en liet mijn volle ballen een voor een in zijn mond verdwijnen. Ik voelde het puntje van zijn tong links en rechts tussen mijn zak en mijn benen. Het was een zalig gevoel dat mij luid deed kreunen en mijn pik liet schokken.Toen Sander opnieuw mijn paal in zijn mond nam voelde ik dat het niet lang meer zou duren voordat ik zou klaarkomen. Sander ging voor me als een wilde tekeer. Hij likte, zoog en kneep in mijn lul en streelde zacht mijn zak en mijn kontje. Ik hàd het niet meer en stond te kronkelen tegen de voordeur. Mijn gloeiende pik stond al uren op springen en wilde eindelijk spuiten. En ja, ja, ja… dat ging NU gebeuren. Ik voelde dat ik ging komen. Mijn hele lichaam was èèn brandende pik. Ik kreunde, ik hijgde. En toen Sander het zaad uit mijn pik zoog brulde ik zelfs, zo groot was het genot dat ik door mijn lijf voelde gaan. Ik spoot mijn ballen helemaal leeg. Ik blèèf komen en schoot de ene straal na de andere in Sander’s mond. Tot de laatste druppel zoog hij me leeg. Uitgeput hing ik tegen de voordeur.

En toen was de middag nog maar net begonnen….

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

Geef een reactie