Wauw, dat was lekker!

Tsjongejonge, dat was een pittige tochtje, zeker wel 10 km en steeds langzaam stijgend – in de wielersport noemen ze dat vals plat- maar nu kwam dan eindelijk dat gezellige Gasthaus Alpenblick in zicht.

Lekker biertje, benen strekken en uitblazen, hopelijk een plaatsje bij die ouderwetse tegelkachel, zodat mijn zeiknatte hemd lekker kan drogen als ik er met mijn rug tegenaan ga zitten. In de brede gang ontdoe ik mij van een aantal kledinglagen en ga met opgestroopte mouwen en een wijd openstaande pulli de gelagkamer binnen. Nou, dat valt even tegen, weinig plaats, alles zit vol, mensen met kinderen, jonge meiden en dito jongens maar bij de “Kachelofen” is nog wel ruimte..

Ik maak rechtsomkeert en ga eerst maar eens even de aardappeltjes afgieten in de ouderwetse metalen pisgoot, waar je met z’n allen, zonder tussenschot op een rijtje staat. Wie weet valt er nog wat te zien of meer dan dat. Als ik de deur open wil doen wordt deze netjes opengehouden door degene, waar ik nou wel heel graag naast had gestaan. Wat een stuk, lang blond haar, een net even doorkomend baardje, zijn openstaand overhemd toont een bruine borst en zijn opgestroopte mouwen tonen licht behaarde bruine armen. Wat zou die voor een verrassing in zijn spijkerbroek hebben? Terwijl ik hem bedank en nakijk, zie ik dat zich in zijn strakke broek een lekker kontje aftekent. Doorlopend naar de goot laat ik mijn broek op mijn enkels zakken en ga er eens lekker voor staan. Als mijn blaas leeg is en ik de laatste druppeltjes zorgvuldig van mij eikel verwijderd heb, hijs ik teleurgesteld mijn broek op, hij is niet teruggekomen.

Ik ga de gelagkamer weer in en kijk richting Kachelofen, de toiletbezoeker, die nu breeduit voor de Kachelofen zit, schikt een beetje op en wijst optimistisch op het kleine plaatsje, dat nu naast hem is vrijgekomen. Maar al te graag ga ik op dit aanbod in en knel mijn billen tussen de muur en het lekkere kontje in. Heerlijk die warme tegels tegen mijn kleffe natte hemd en een gespierd dijbeen tegen het mijne. Een lekkere Jagerthee is snel besteld en ik probeer een gesprek aan te knopen met mijn buurman. Deze heeft echter meer belangstelling voor een paar kinderen en hun moeder. Jammer de lichaamswarmte van zijn been begint mij op te warmen en ik zou eigenlijk wel eens wat meer weer voelen. Na een kwartiertje stapt hij op en verlaat de Gasthof tegelijk met de moeder en de kinderen: een gelukkig gezinnetje, moet kunnen!

Nadat ik lekker opgedroogd ben ga ik terug naar mijn hotel in het dal. Daar aangekomen, zie ik, dat ik nog voldoende tijd heb om te gaan zwemmen. Snel pak ik mijn nieuwe zwembroekje, een groot badlaken, douchespullen en die achterlijke badmuts, die ze hier verplicht gesteld hebben. Er zijn niet veel gasten en ik ben snel omgekleed, uitgekleed kan ik beter zeggen, en spring met badmuts – maar zonder de verplichte douchebeurt – het water in. Als ik proestend weer boven kom, sta ik oog en oog met de toiletbezoeker van hedenmiddag. Ik zeg in mijn beste Duits: “ Hallo, bist du hier mit Frau und Kinder?”In perfect Nederlands geeft hij het veelbelovende antwoord: “Nee, hoezo vrouw en kinderen?” Waarop ik antwoord: “Nou vanmiddag heb ik nog even naast je gezeten bij de Kachelofen en toen vertrok je tegelijk met een vrouw en twee kinderen”. “Dat waren mijn zus en twee neefjes, die hier wonen, maar ik logeer in dit hotel, omdat zij niet zo’n groot huis hebben. Logeer jij ook in dit hotel?” Nadat ik het beaamd heb, stelt hij zich voor als Kees, “Käse aus Holland, zoals mijn zus mij altijd voorstelt aan haar Oostenrijkse vrienden en hoe heet jij, of moet ik u zeggen. Lachend stel ik me voor: “Doodgewoon Jan, OK en zeg maar jij tegen u.Ook Kees heeft een badmuts op, geen gezicht met die lange manen , die er onderuit komen. Als wij, na een kwartiertje samen baantjes trekken, het water uitgaan, zie ik dat hij een grote slobbershort aan heeft, die zelfs over zijn knieën hangt. Ik zie daaronder een paar mooie lichtblond behaarde kuiten en er boven een gladde gewelfde borstkast met een paar stijve bijna zwarte tepels. Samen gaan wij op een bankje zitten en al gauw blijkt dat wij dezelfde interesses hebben.

Enthousiast vertelt Kees over zijn pas geboekte zomerrondreis langs mooie campings – allen met zwembad – in Frankrijk. Ik kijk zo eens naar zwemtenue en zeg: “Wist je niet dat dit hotel een zwembad heeft?” “Hoezo?” is zijn wedervraag “ik heb toch zo’n idiote badmuts bij me” “Nou als je naar Frankrijk gaat zal je toch wel echte zwembroeken meenemen” antwoord ik hem. “Nee hoor lekker zo’n slobberbroek, ik laat hem steeds opdrogen en als ie dan weer droog is, plons ik weer het water in” “Zeker de eerste keer dat naar Frankrijk gaat” antwoord ik hem, “want anders wist je wel, dat je met zo’n geval direct het zwembad uitgehaald wordt. Je vervuilt het bad door al het zand dat er aan blijft hangen. Zoals hier een badmuts verplicht is, moet je in Frankrijk op de meeste campingzwembaden een gewone strakke zwembroek dragen.” Kees verschiet van kleur en zegt “Fijn dat je mij waarschuwt, want ik heb nog nooit een zwemslip aangehad” En om dat te bewijzen toont hij mij een akelig wit dijbeen, dat er overigens mooi gespierd uitziet en rijkelijk met mooi wit krulhaar bedekt is. Ik wil meer zien en bied Kees aan om straks bij het omkleden even mijn zwemslip te passen, hetgeen hij een goed idee vindt.

Samen drinken wij nog een pilsje en dan vertrekken wij naar de kleedruimte. Er zijn aparte hokjes, maar er is ook een “jongens” en een “meisjes” ruimte. Vanzelfsprekend loop ik de jongensruimte in, waar Kees mij schoorvoetend volgt. Ik heb inmiddels mijn “Hom” slip uitgetrokken en wacht met spanning op de onthulling van Kees. Maar nee hoor, nadat hij mijn slip in ontvangst heeft genomen, draait hij zich om, trekt een T shirt aan en vervolgens heel voorzichtig zij xxxl broek uit. Het enige wat ik zie zijn z’n schitterende witte dijbenen met een stukje kont, uiteraard ook wit en ook voorzien van die prachtige witte haartjes. Mijn jonge heer begint direct te steigeren en ik moet mijn best doen om van die witte bilpartij af te blijven. Ik vermoed wel, dat Kees ook op kerels valt, maar de wijze waarop hij zich gedraagt is op z’n zachtst gezegd vreemd. Voor alle zekerheid schiet ik mijn onderslip maar aan, zodat mijn erectie minder opvalt. Kees gaat rechtop staan en zonder zich om te draaien zegt hij: “Een beetje aan de kleine kant” waarna hij in een razend tempo de zwemslip laat zakken en zonder onderbroek in zijn spijkerbroek duikt. Aha, vandaar dat lekkere kontje.

Toch geef ik de moed niet op en nodig hem uit om nog wat andere zwemkleding te passen.. “Prima” is z’n antwoord, “maar dat zal dan wel wat later worden, want ik eet bij mijn zuster vanavond.” Een goed idee, lijkt mij dat, want wie weet gedraagt hij zich na een lekker dineetje met wat glaasjes wijn wat minder spastisch. De eerste dagen van de wintervakantie lig ik er altijd vroeg in, maar alhoewel ik met spanning naar de verkleedpartij met Kees uitkijk sukkel ik toch zo rond half tien in slaap. Om tien uur wordt ik wakker; kennelijk ziet Kees van het avondbezoek af, of is hij ook in slaap gevallen. Ik kleed mij uit en duik lekker in mijn blote kont onder het veren dekbed.

Na vijf minuten gaat de telefoon, jawel met Kees. Het eten bij zijn zus heeft veel langer geduurd als hij verwacht had. Ja ze had zich uitgesloofd en dan kun je er ook niet meteen vandoor gaan. Kortom: “Ik kan over 5 minuten bij je zijn” Verrast antwoord ik hem dat hij welkom is en dat de kleding al klaar ligt. Ik spring uit bed en overweeg wat ik aan zal trekken. Mijn jonge heer heeft zich al weer uitgestrekt en laat duidelijk blijken dat het a.s. bezoek hem wel bevalt. Net als ik mijn trainingspak met wijde broek heb aangeschoten geeft Kees een beschaafde roffel op mijn kamerdeur. Ik laat hem binnen en zie dat hij in badjas en op slippers is. Op mijn vraag of hij wat wil drinken schud hij het hoofd: “mijn zus had een lekkere wijn en daar heb ik behoorlijk aangezeten” Het lijkt er op, dat hij lichtelijk is aangeschoten, dus dat kan spannend worden. Ik toon hem de eerste van de slips en zeg dat hij zich voor mij niet hoeft te generen, omdat ik ook zo’n apparaat tussen mijn benen heb hangen, nou hangen vergeet dat maar! Toch verdwijnt hij met badjas en zwemslip naar de badkamer, waar ik hem hoor rommelen. “Nou laat eens zien hoe deze je staat” roep ik hem toe. Schoorvoetend komt Kees de kamer in, zijn badjas heeft hij niet uitgedaan, maar die hangt nu los. “Kom op, uitdoen die jas” zeg ik, “zo ga je in Frankrijk toch ook niet naar het zwembad. Aarzelend laat hij de jas van zijn schouders glijden en zie ik nu eindelijk z’n voorkant. Keurig verpakt in mijn zwembroek zie ik een behoorlijke bult, die echter wel een vreemde vorm heeft. Voor de rest past alles precies, ik geef hem de volgende slip en verwacht nu dat hij zich eindelijk eens bloot geeft. Zou hij ook zulke mooie blonde schaamharen hebben vraag ik mij af. Maar nee hoor, mijnheer vertrekt weer naar de badkamer en even later hoor ik iets vallen, gevolgd door een vloek, waarvoor een bootweker zich niet zou schamen terwijl een zware aftershave lucht de kamer binnenwalmt.Nu ben ik toch zo vrij om eens om de hoek te kijken. Ik zie een kapotte dikbuikige fles – overigens niet van mij, maar dat had ik al geroken– op de grond liggen en een bijna huilende Kees er naast staan. Als hij mij ziet, draait hij zich in een flits om en laat mij genieten van zijn mooie billen, waarover, zie ik nu, een vreemde streep loopt. De zwemslip hangt halverwege zijn mooie lichtbruine kuiten. Hij heeft iets te verbergen, dat blijkt nu wel. “Kom joh, we ruimen eerst die boel even op, voor we verder gaan, want als je in de scherven trapt zijn wij verder van huis.” Inmiddels heeft Kees de slip weer opgehesen en bukt hij zich om de scherven op te rapen. “Ok,zegt hij, deze zit goed, dus waarom zou ik die anderen nog passen?” , Waarop ik hem vraag om mij nog eens goed te laten zien hoe het broekje zit. Hij gaat staan en laat mij zijn mooie ingepakte billen weer zien, “prima, maar nu de voorkant” zeg ik. Ik zie zijn hoofd naar beneden gaan terwijl hij opmerkt dat daar alles goed zit. “Nou laat maar eens zien dan” Ja, en dan valt hij eindelijk door de mand, want terwijl hij zich omdraait frommelt hij nog snel een zakdoek in de slip. Ik begrijp het nu, mijnheer is zeker klein geschapen en schaamt zich daarvoor. Inderdaad zelfs met de zakdoek er bij is het nog niet veel bijzonders wat zich aftekent. Recht op de man af vraag ik hem af het rijmpje van de jannemannen op hem van toepassing is. Hij kleurt hevig en stamelt “kleine mannen, grote Jannen?” “Ik denk wel dat het omgekeerd is bij jou, beste Kees” Hehe, eindelijk knikt hij en vraagt: “wil je h’m zien?” “Vooruit dan maar en zullen wij dan maar gelijk oversteken” is mijn antwoord, terwijl ik mijn trainingspak op het bed gooi en Kees de kamer in trek.

Eindelijk gaat de slip op de knieën en zie ik verscholen in een klein, keurig geknipt bosje witblond gekruld schaamhaar een slap piemeltje hangen, met een klein zakje eronder. Sneu voor hem verheft de mijne zich in al zijn glorie. Maar de kleine Jan laat zich nu ook niet meer laat kennen en toont waarin hij groot kan zijn: Stijf staan en gelijk een straal sperma in m’n gezicht spuiten! Kees lacht mij toe en zegt verontschuldigend: “En dit is nog maar het voorvocht” Op mijn reactie: “Zullen wij dan maar eens lekker op bed gaan liggen en elkaar verwennen?” antwoord Kees, dat hij eerst wat te vertellen heeft. Nieuwsgierig als ik ben zeg ik direct:”Nu steek maar van wal” De dappere kleine Jan van Kees heeft zich inmiddels weer veilig in het schaamhaar teruggetrokken en Kees vraagt mij of ik eerlijk wil zeggen wat ik van zijn lichaam vind. Nu daar kan ik duidelijk over zijn en ik vertel hem, dat ik op het toilet van Alpenblick al genoot van zijn openstaande hemd, zijn prachtige armen en zijn mooie kontje in spijkerbroek.”Toen ik in het “jongenshok” een deel van je prachtige billen zonder textiel zag, kreeg ik er spontaan een erectie van”. Verder wijs ik, nu hij voor mij staat, naar zijn tepels, die op een bijna vrouwelijk borstpartij staan te prijken: “Geen haar op je borst, of scheer je die soms? En mijn blik naar beneden wendend zie ik nu ook dat het bekende “luizenpaadje” van navel naar schaamhaar ontbreekt en dat zijn schaamhaar keurig, op een vrouwelijke manier geknipt en geschoren is. Kees ziet de verwonderde blik in mijn ogen en zegt: “Ja dat ziet er zo uit omdat ik wel eens in vrouwenkleren de straat op ga. Ja inderdaad als travestiet en altijd in broekpak en blouses met lange mouwen, omdat mijn benen en armen wel behaard zijn.” “Maar” val ik hem in de rede, “waarom wel je borstkas en onderbuik geschoren?” “Ik val op mannelijke kerels” is z’n antwoord, “maar naar een homo tent gaan en contact zoeken durf ik niet vanwege mijn bescheiden lul.

Daarom ga ik steeds op andere plaatsen een beetje rond tippelen in opwindende dameskleding. Meestal heb ik dan zo een lekkere hetero achter mij aan en vind ik wel een geschikt plekje om wat de rotzooien. Ik begin dan zijn kruis te bewerken en als zijn erectie goed doorzet ga ik zoenen. Op dat moment verdwijnt er meestal een hand in mijn bloesje en zijn mijn tepels aan de beurt. Vaak treft ik het, dat het kerels zijn die van kleine tietjes houden en als wij dan zo ver zijn, neem ik meestal z’n pik en begin hém af te trekken.”

“Maar” zo vraag ik hem “hoe zit het dan met je eigen leuter, die gaat toch ook steigeren en dan val je toch door de mand?” “Ik zal je wat anders vertellen”, zo gaat Kees verder, “als we zo ver zijn heb ik al een dot voorvocht gehad, je overigens zo net al ervaren hoe dat bij mij gaat, maar ik heb op een slimme manier mijn lul binnendoor in mijn bilnaad vastgeplakt en daaroverheen zo’n ouderwets damesverband. Meestal wil zo’n kerel meer dan alleen maar afgetrokken worden en dan zeg ik, dat hij wel mijn poesje mag aaien, maar dat ik helaas ongesteld ben. Nou dan kan hij lekker aan mijn tepels, mijn buik en schaamhaar zitten terwijl ik hem aftrek of pijp. Als hij klaarkomt heb ik meestal mijn eigen kont al volgespoten en hoef ik niet meer zo nodig. Voor de hetero is dat in negen van de tien gevallen ook zo en wij nemen dan afscheid met allerlei beloften voor later. Daarom ga ik ook steeds op andere plaatsen tippelen, want ik wil het risico van een tweede ontmoeting ontlopen”. Op mijn vraag hoe vaak hij dit kunstje per avond flikt, is het antwoord “Eén keer, ik ga direct er na lekker naar huis of een hotelletje, lekker badderen en nog een keertje aftrekken en dat is het dan,” Zeg Kees” vraag ik nu verder, “is dit soms de eerste keer dat je zonder surfplank en plakband met een andere vent bent?” Kees krijgt een kleur en zegt, “Inderdaad ik hoopte dat er iets zou gebeuren vanavond en nu is het zo ver.”

“Zo, dus er moet wat gebeuren, nu, stap dan eindelijk eens uit je Unterhosen” Nadat er gehoor gegeven is aan mijn opdracht, ik blijk nu dus dominant te zijn, trek ik Kees naar mij toe en druk hem tegen mij aan. Heerlijk om zijn blonde behaarde dijbenen tegen de mijne te voelen, zijn onbehaarde borstkas met stijve tepels tegen mijn behaarde borst. Zijn stoppelbaardje tegen mijn gladde kin en het puntje van zijn tong, dat zich tussen mijn lippen perst. Mijn handen zakken over zijn gladde rug naar zijn billen en ik voel zachte haartjes, die tot in z’n bouwvakkers decolleté doorgroeien. Ook voel ik nu aan weerszijde van zijn bilspleet een glad stukje en begrijp nu, dat dit het plakgedeelte zal zijn. Inmiddels beroeren Kees z’n lippen één van mijn tepels; ik houd het niet meer en breng mijn middelgrote, niet besneden lul onder zijn zak tussen zijn benen en ril van genot als ik voel hoe zijn kleine, maar o zo stijve pikkie via mijn buik naar de navel kruipt. Heftig omvat ik zijn billen en druk zijn onderlijf zo dicht tegen mij aan, dat ik met mijn inmiddels ontvelde eikel, gesmeerd met voorvocht, de bilnaad van Kees voel. Omdat ik nu nog niet gelijk wil klaarkomen, geef ik Kees een duw, waardoor hij achterover op het bed valt. Ik spreid zijn benen en ga er zelf met gespreide benen voor zitten en trek hem naar mij toe, zodat onze zakken en kontjes tegen elkaar komen, nu voel ik het welig tierende blonde haar van zijn aars tegen de mijne, die kaal is, aanschuren terwijl onze lullen, met ontvelde eikel en lekker glad van het voorvocht tegen elkaar aanrijen. Het vereist wel stuurmanskunst om ze tegen elkaar te houden, maar als ik er langs schiet voel ik een heerlijke samengebalde zak en ga nog iets onderuit, zodat mijn inmiddels klein maar stevig geworden zak tegen de zijne komt. En weer verspringt er iets en voel ik dat andere kleine, maar o zo stijve pikkie tegen mijn ballen schuren. Ja ik sta nu op springen en als onze toompjes elkaar raken – oh wat is dat een zalig gevoel – dan doet dat bij mij deur dicht en openen zich de sluizen. Ik kom kreunend van genot klaar en slierten sperma zie ik op de gebruinde borst van Kees neerkomen. Met een voldane zucht komt nu Kees ook klaar en deponeert de nodige witte klodders tussen de haren van mijn borstkas. Een paar naschokken en ik doezel weg. Wauw, wat is dat lekker, klaarkomen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.