De lekkere kamergenoot

Begin van het jaar was het weer volop skiseizoen, en ik had dus weer aardig zin om te skiën. Omdat mijn ouders nooit gingen skiën, ging ik in mijn eentje met een groepsreis mee. Eerst dacht ik dat het niks zou worden, maar achteraf blijkt het toch helemaal geen verkeerde keuze.

Het was half acht ’s ochtends en ik had net mijn koffers ingecheckt op schiphol. Terwijl ik door de douanepost liep, zwaaide ik nog een keer naar mijn ouders en vanaf toen was ik helemaal alleen. Ik hoopte nog dat ik een paar leuke jongens zou tegenkomen deze vakantie, maar of het er echt van zou komen wist ik niet. Toen ik later die dag op het vliegveld in Spanje was aangekomen en in de bus stapte met al mijn bagage gingen we richting hotel. De reisleidster zei tegen mij dat er zoveel aanmeldingen waren zodat ik geen eigen kamer kon krijgen, maar er een met iemand moest delen. Eerst had ik daar geen zin in, maar zij zei dat Michel een heel leuke man was en ik stemde toe. Later bij het hotel zag ik hem en was ik gelijk van hem onder de indruk; hij was een jaar of 39, 1.65 en een beetje stevig. Toen was ik 19 jaar en 1.80 dus we verschilden nogal van elkaar.

Maar ik geilde meestal op oudere mannen, en vooral op deze Michel. Hij had een ontzettend lekkere kont en ik vroeg me gelijk af hoe hij er zonder kleren uit zou zien. Nadat we hadden ingecheckt en met elkaar hadden kennis gemaakt, gingen we naar de kamer om de koffers uit te pakken. We vroegen elkaar naar wat standaard dingen zoals leeftijd, werk/school etc. Ik kwam er al vrij gauw achter dat hij geen relatie had en dus helemaal single was. Op gegeven moment zei hij: ‘ik zal de bedden wel even uit elkaar schuiven’, omdat er twee een-persoonsbedden tegen elkaar aan stonden. ‘Waarom, dat hoeft toch helemaal niet. Je hebt vast wel is vaker naast iemand van hetzelfde geslacht geslapen!’ zei ik en hij vond het oké.

Gelukkig, dacht ik nog, want ik vond het wel fijn om zo dicht naast hem te slapen. Enkele uren later na het eten, zaten we met de hele groep ergens in een après-ski bar flink met zijn allen te bieren en het duurde dan ook niet lang voordat iedereen aardig aangeschoten was. Om een uur of twee zei Michel dat hij naar de kamer ging, omdat we er morgen weer vroeg uitmoesten om te skiën en ik besloot met hem mee te gaan. Toen we op de kamer waren aangekomen, en nog steeds aangeschoten waren, begon ik me helemaal uit te kleden. Michel keek naar me en ik zei dat ik het liefste naakt sliep. ‘Dat komt mooi uit, ik namelijk ook’, en terwijl hij zich uitkleedde bekeek ik zijn hele lichaam. Zijn heerlijk lichtbehaarde en stevige lichaam was precies zoals ik dat graag wil hebben. Met lekkere grote tepels, een klein buikje en ook zijn pik zag er erg lekker uit. Toen hij helemaal naakt was liep hij naar de badkamer om zijn tanden te poetsen. Ik liep achter hem aan en ging achter hem staan. Hij lachte naar mij in de spiegel en plotseling legde ik een hand op zijn kont en begon hem in zijn nek te zoenen. Hij keek wel wat verbaasd maar deed verder niks.Even later draaide hij zich om en vroeg of hij niet veel te oud voor me was. ‘Nee’, antwoordde ik, ‘juist niet!’. En gelijk nadat ik dat zei begon hij me vol op mijn mond te zoenen en draaiden onze tongen sensueel langs elkaar. Langzaam nam hij me mee naar het bed waar we op gingen liggen om eerst een lange tijd met elkaar te vrijen. Ik vond het heerlijk om met hem te zoenen, en hij blijkbaar ook met mij, omdat zijn pik al aardig hard werd. Op gegeven moment stopte ik hem te zoenen, en begon zijn hele lichaam met mijn tong af te gaan. Eerst naar zijn ene tepel om daar lekker aan te likken gevolgd door de andere. En zo ging in langzaam omlaag om uiteindelijk bij zijn pik uit te komen. Eerst nam ik hem in mijn hand en begon er rustig mee te spelen. Hij was al aardig hard, maar niet te hard zodat zijn piemel precies goed was om te pijpen. Aangezien ik het altijd heerlijk vond om iemand te pijpen, aarzelde ik niet lang om zijn pik in mijn mond naar binnen te laten glijden. Terwijl ik Michel begon af te zuigen, streelde hij me met beide handen door mijn haar, ik kon merken dat hij genoot door zijn korte zuchtjes en kreunen.Nadat ik lekker een tijdje zijn paal had afgelikt en op zijn ballen had gezogen, zei hij dat hij bijna zou komen. Daarop stopte ik gelijk omdat het nog lang geen tijd daarvoor was. We begonnen weer heerlijk met elkaar te zoenen en nu was het zijn beurt om mij te pijpen. Ook hij ging langzaam met zijn tong omlaag naar mijn pik, en toen hij daar was aangekomen zag hij dat mijn pik al aardig nat was, omdat ik al zo geil was geworden toen ik hem aan het pijpen was. Daarom deed hij mijn voorhuid naar achter en begon met zijn tong het voorvocht van mijn blote eikel af te likken, ik vond het heerlijk. Tegelijkertijd was hij ook mijn kontje aan het masseren en het duurde dan ook niet lang voordat hij een vinger in mijn gaatje had geduwd, al snel gevolgd door de tweede en de derde. Ik trok zijn hoofd weer omhoog om weer lekker met hem te zoenen, en fluisterde daarna in zijn oor, ‘ik wil dat je me neukt’. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen, hij ging op zijn knieën zitten, ik legde mijn benen op zijn schouders en hij smeerde mijn gaatje in met wat vaseline dat op het nachtkastje stond.

Langzaam duwde hij zijn heerlijke pik naar binnen, en alhoewel het eerst een beetje pijn deed vond ik het daarna heerlijk. Eerst neukte hij langzaam, maar nadat ik zei harder kwam hij helemaal los. Hij schoof met een rap tempo zijn pik steeds tot aan zijn ballen in mijn aars, zodat zijn ballen op mijn kont kletsten. Ik begon steeds harder te kreunen en hij ook, totdat hij na een tijdje zijn pik uit mijn kont haalde en zei: ‘nu is het jouw beurt schat’. Hij boog voorover en ging op zijn knieën en handen zitten, op zijn hondjes. Ook ik smeerde zijn kontgat in met vaseline en duwde mijn pik bij hem naar binnen. Terwijl ik hem neukte, en aardig hard ook omdat hij steeds harder begon te kreunen, was ik ook aan zijn pik aan het sjorren. Op gegeven moment was ik zo supergeil dat ik het niet langer meer kon op houden en hem helemaal volspoot met mijn warme sperma. Ik haalde daarna mijn pik uit zijn kontje, legde hem op zijn rug en begon hem weer te pijpen.

Ook hij was aardig geil want binnen enkele seconden kwam hij bijna schreeuwend klaar in mijn mond en over mijn gezicht heen. Ik likte zijn hele pik schoon totdat er geen restje sperma meer op zat, en daarna likt hij mijn gezicht schoon. En met allebei nog sperma in onze mond begon we weer te tongen. Even later zijn we lekker dicht tegen elkaar in slaap gevallen. Dit was nog maar de eerste avond van mijn vakantie, er zal vast nog veel meer gebeuren…

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

Geef een reactie