Een geil hammamavontuur

Turkije is een van mijn favoriete bestemmingen. En geen bezoek aan Turkije zonder een bezoek aan de hammam, het turkse stoombad. Ook vorige zomer was het echt genieten, maar dan van een heel speciale ervaring. Ik neem jullie mee naar een zalig oord ergens in Turkije.

Na geland te zijn in Antalya rijden we met een minibusje naar ons hotel, een vijfsterren all-in resort.
Op het minibusje zit naast enkele andere passagiers een bloedgeile turk. Echt, wat een stuk, ik kan mij ogen niet van hem af houden. Blijkbaar gaat hij, zie ik aan het label op zijn handbagage”? naar hetzelfde hotel dan ik. Veel tijd om met mekaar te praten hebben we echter niet, het hotel is dichtbij de luchthaven.

Vrij moe van de vlucht, ben ik na ingecheckt te hebben in het hotel, direct naar mijn kamer gegaan.
Jammergenoeg ben ik daardoor Ahmed, want dat was ik ondertussen te weten gekomen dat hij zo heette, uit het oog verloren.

Enkele uurtjes nadien ging ik op verkenning in het hotel, even checken waar alles zich bevond.
En vooral op zoek naar de hammam. Aangezien het toch nog wat vlug was voor het avondeten en er blijkbaar weinig bezoekers waren voor de hammam stapte ik naar de balie en vroeg of het nog mogelijk was om een hammambezoek met massage te boeken. Ik had geluk, ik kon meteen naar het stoombad. Ik kreeg een geruite handdoek die ik moest omslaan nadat ik me ontkleed had en kon zo wat gaan zweten vooraleer de masseur eraan kwam. Meestal zijn dat zo van die stoere binken die nogal hardhandig tewerk gaan, dus je moet wel tegen een stootje kunnen.

Na een kwartiertje stond ik serieus in het zweet! En toen kwam de masseur binnen, wat een verrassing! Waar ik maar alleen kon van dromen, werd me daar op een presenteerblaadje gebracht. Ahmed, die tegelijkertijd arriveerde met me in het hotel, bleek zowaar masseur te zijn in deze hammam. En, inderdaad zijn lijf zag er prachtig uit, gespierd maar niet overdreven, mooi getaande kleur, spierwitte tanden kortom prachtige looks. Wat zou er onder die handdoek niet verborgen zitten?

“Ga maar op je buik liggen”? zegt hij in het engels. Met een schaaltje lauw water overgiet hij mijn rug, toch al wat afkoeling denk ik bij mij eigen. En dan begint het schrobwerk: met de kese, een ruwe handschoen, net schuurpapier, verwijderd hij de dode huidcellen van mijn lichaam. “Kijk maar”?, zegt hji, hoe vuil je bent als hij me de dode huidschilfers toont. Na deze scrubbeurt zeept hij me helemaal in met een soort van zeepzak, de pestemal. Het lijkt wel of ik in een of andere schuimparty ben beland. En dan begint hij me te masseren, zeer zacht, maar toch met nadruk en heel ritmisch. Heel langzaam glijdend van onder naar boven, wat een zalige handen heeft die kerel. En dan masseert hij zo gevoelig het binnenste van mijn bovenbenen dat ik bijna explodeer. Gelukkig neemt hij steeds op tijd gas terug. “Omkeren”?, zegt hij. Ik aarzel even, want op dit moment heeft mijn pik wel heel aangenaam gereageerd op zijn behandeling. Toch keer ik mij om en ga op mijn rug liggen. Ahmed legt de handdoek op mijn pik en giet er wat koud water op. Die turken weten wel hoe ze zo’n probleem moeten aanpakken ! Dan begint het ritueel opnieuw, scrubben, inzepen, maar nu neemt hij daar blijkbaar veel meer tijd voor dan daarnet. Nog enkele andere mannen bevinden zich in de hammam, maar toch voel ik plots hoe hij de handdoek van mijn pik haalt en die ergens in een hoekje gooit. Ook hijzelf vind de tijd blijkbaar gekomen om de handdoek van zijn lijf te rukken, zodat we beiden helemaal in ons nakie stonden. Hij neemt ook mijn pik in zijn handen en zeept die vervolgens lekker in met veel zeep. En dat hij daarop reageert hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. En dan die lekkere massage met zijn droomhanden over mijn buik, billen, gezicht, en dan uiteindelijk mijn edele delen : hij laat mij echt genieten en weet echt de g-plekjes te ontdekken… dit mag wel eindeloos duren….

Maar ook aan alle mooie liedjes komt een eind, maar niet zonder mijn hele lijf met tientallen liters water af te gieten.Ondertussen is er blijkbaar niemand meer in de hammam aanwezig. Blijkbaar bijna sluitingstijd…
Maar niet voor Ahmed, die wil er blijkbaar nog een vervolg aan breien…
Hij wil dat ik terug ga liggen, ik aarzel maar doe het toch, eens zien wat hij nog in petto heeft.
Ahmed gaat weg om even later terug te keren met een schaaltje scheerzeep en de daarbij horende artikelen. Wat is hij daarmee van plan ?Plots begint Ahmed nederlands te praten. “Ik had wel al in de gaten, dat je mij in “t oog had op het minibusje naar hiertoe”?. Ik heb het er eigenlijk een beetje op aangelegd om je een massage te kunnen geven. Doorheen het jaar werk in in een Antwerps healthcenter en geef ik zalige chocolademassages, maar in de zomermaanden kom ik hier een centje bijverdienen. Ik praat ook vloeiend Turks wegens mijn dubbele nationaliteit. Verrassend staar ik hem aan, en ook het schaaltje scheerzeep dat hij in zijn handen heeft.

“Jouw lichaam mag er ook wel wezen”? zei hij, “maar er zijn wel nog een aantal schoonheidsfoutjes die we zeer binnenkort zullen wegwerken”?. Het glimmende zweet op je lichaam kan het scheren enkele maar vlotter doen verlopen. Ahmed neemt een klad scheerschuim en begint pik en ballen in te smeren. Wauw, zalig…… “En nu zorg ik ervoor dat je er op je ballen en pik geen haartje meer te bespeuren valt, en daarna krijgt ook je kontje een reuzebeurt – over een halfuurtje wil ik dat je kontje zou glad is als een babypoepje”? … want de nacht is nog jong en ik wil je echt gaan verwennen !!!!

En inderdaad, een halfuurtje later gaf hij mijn pik een heerlijke pijpbeurt, en met het restantje scheerzeep dat hij als glijmiddel gebruikte om mijn kontgaatje in te smeren, was de toon snel gezet om ons liefdespel nog heel lang verder te laten duren…

Dit was pas de eerste avond van een fantastische vakantie…
En raad, ik ben nog heel dikwijls naar Antwerpen gereden voor een body-to-body chocolademassage…

1 reactie op “Een geil hammamavontuur”

Geef een reactie