Eindeloos leek mijn orgasme

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

Na een korte briefing over wat we moesten doen, begonnen we aan het harde werk. Iedereen in een werkpak waar je wel in ziet als iemand met een bobbel rond loopt of niet. Super geil vond ik dat door de warmte, de meeste hun bovenstuk hadden laten zakken en zo in bloot bovenlijf stonden te werken. De zweetparels op hun lijven schitterden in de zon. De jongens van mijn leeftijd waren allemaal al duidelijk man aan het worden, ik daarentegen was meer een laatbloeier. De kleinste, geen baardgroei en nog geen lage stem. Enig teken van mijn pubertijd waren die kleine plukjes haar boven mijn pik, en het dons op mijn balzak.

Na het harde werk, en de verdiende ontspanningen was het tijd om te gaan slapen. Normaal had iedereen aparte kamers, maar voor de gelegenheid mochten we per 3 slapen. Mijn 2 beste vrienden en ik hadden al vlug beslist om samen op 1 kamer te slapen. Bart was even oud als mij. Een kop groter, iets donkerder van huid en een echte vrouwenzot (vooral in zijn praat dan). Koen was 1 jaartje ouder. Hij had een jaar gedubbeld en dat toonde aan zijn lichaamsbouw. 1m 85, borsthaar, brede schouders en behaarde benen.

Natuurlijk bleven we tot laat in de nacht met elkaar babbelen en lachen. Vooral ik en Bart hadden een leuke tijd terwijl Koen zachtjes was aan het in dommelen. Om Koen niet wakker te maken hadden ik en Bart stilletjes ons bed tegen elkaar gezet en konden fluisterend elkaar verstaan. Bart zat rechtop het bed tegen de muur terwijl ik op mijn buik lag met mijn hoofd aan zijn benen. Toen onze gesprekken een beetje stilvielen legde ik mijn vinger op stukjes van zijn benen en vroeg telkens; wat is dit? In het donker was het ook niet evident om te zien waar je je vinger oplegde. Telkens ging ik hoger en hoger. Kuit, knie, dij,…

Opeens merkte ik dat ik net onder de rond van zijn losse boxershort zat. Een ril van opwinding ging door mijn lijf. Mijn pik stond meteen recht. Wat een geluk dat het donker was, anders zou het nog genant zijn dacht ik. Ik trok mijn stoute schoenen aan en ging stukje per stukje hoger. Tot ik zijn ballen naderde. Ik voelde met het tipje van mijn vinger aan de harige ballen van mijn beste vriend. En weer vroeg ik. Wat is dit. Dit zijn mijn teelballen antwoordde hij.

Weer ging ik hoger en kwam zo net boven zijn pik. Weerom vroeg ik; wat is dit? Dit is mijn schaamhaar. Ik friemelde er een beetje door. Een spontane zaadlozing was niet uitgesloten op dat moment. Ik ging wat lager en voelde zijn pik. Deze was al in harde toestand en ik vermoede zeker een 17 cm. Ik sloot mijn hand rond zijn harde pik en trok zachtjes zijn voorhuid naar achter. Een zachte kreun ontsnapt uit zijn mond. Ik voelde dat er al flink wat voorvocht tegen de binnenkant van zijn boxershort plakte.

Ik wilde die pik in mijn mond! Ik wil de smaak van pure geil in mij voelen. Voorzichtig ontdeed hij zicht van zijn boxershort en we lagen naast elkaar volledig naakt. Het was donker maar toch voelde ik hoe hij zijn gezicht naar de mijne bracht. Zijn lippen raakte de mijnen en een beetje klungelig begonnen we te kussen.Mijn hand reikte zuidwaarts en nam zijn lekkere pik in mijn hand. Met korte trekjes bewerkte ik zijn paal. Aan de passie bij het kussen was te merken dat hem dit niet ongedeerd liet. Ik zat met mijn rug tegen de muur en hij kwam nu op mij zitten met onze twee harde, vochtige pikken tegen elkaar. Hij legde zijn hand op onze palen en rukte beide pikken gelijk. Ondertussen speelde ik met zijn ballen en wisselde af met zachte strelingen en wat hardere knepen. Onze pikken waren ongeveer dezelfde lengte, al was die van mij net iets dikker. Maar zijn bakzak was gigantisch. Hij haalde zijn tong uit mijn mond en fluisterde in mijn oor of ik hem wou pijpen.Stilletjes ging hij op zijn rug liggen en ik bewerkte zijn harde pik. De eerste keer een pik in mijn mond. Het voelde warm aan en mijn pik stond op exploderen. Ik likte met mijn tong de rand van zijn eikel, langs zijn paal zo naar zijn goed gevulde balzak. Ik voelde zijn pik zwellen en vermoede dat hij elk moment ging spuiten. Ik klemde mijn lippen rond zijn paal en straal na straal vulde mijn mond. 7 tot 9 warme stralen jongensgeil slikte ik druppel na druppel.

Na wat te zijn bekomen nam hij mijn nog steeds steenharde pik in zijn hand en trok hard aan mijn paal. Afwisselend met wat likken aan mijn eikel. Nog geen minuut later fluisterde ik; ik ga komen waarna ik natte plekken voel op mijn schouders, kin, voorhoofd en buik. Stralen sperma vlogen heel de kamer rond. Eindeloos leek mijn orgasme.

Afgemat kroppen we onder de lakens om de volgende dag weer hard aan het werk te gaan…

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

Geef een reactie