Golf van genot

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

Toen ik 20 jaar was werkte ik als agent voor een verzekeringsmaatschappij. Van het weinige loon dat ik destijds verdiende kocht ik een kleine wagen. Ik moest in de avonduren regelmatig naar de klanten toe en was daardoor de meeste middagen vrijaf.

Op een mooie zonnige namiddag besloot ik om op een rustige plek aan een meertje even buiten mijn woonplaats in de zon te gaan liggen. Ik zocht een mij bekend stekje op waar ik helemaal uit het zicht van de openbare weg kon zonnen. Ik kwam hier regelmatig en ik zag zelden mensen op die plek.

Die middag was er ook helemaal niemand. Ik had mijn handdoek neergelegd en ik kleedde mij uit. Het liefst lig ik naakt in de zon, maar omdat ik in de verte iemand zag lopen trok ik een klein zwart onderslipje aan. Daarna ging ik heerlijk op mijn rug liggen.

Ik had al een tijdje daar gelegen toen ik geritsel achter mij hoorde. Ik keek op en zag een man van ongeveer 40 jaar aan komen lopen. De man was netjes gekleed in een pak. Hij begroette mij en hij vroeg of ik er bezwaar tegen had dat hij bij mij kwam zitten om zijn lunch te gebruiken. Ik vond het wel gezellig en zei dat hij gerust zijn lunch hier kon opeten.

Hij trok zijn jasje uit en ging daarop tegenover mij in het gras zitten. We praatten wat over het weer en hij vertelde dat hij vertegenwoordiger was in meubelen. Hij begon aan een boterham en bood mij ook een aan. Ik had zelf brood meegenomen dus ik sloeg het aanbod af en nam een boterham uit eigen voorraad. Samen aten wij ons brood op en na enige tijd zei hij: ‘Ik vind dat je een mooi strak slipje aan hebt. Kan je dat zo kopen?’

Ik vertelde dat ik het slipje in een speciaalzaak in Arnhem had gekocht. Hij zei:’Het is hier heerlijk stil. Je hoeft eigenlijk niets aan te hebben. Zou je het durven om hier zonder dat slipje te liggen?’

‘Ja, dat durf ik wel,’gaf ik toe. ‘Ik doe dat ook wel eens, maar nooit als er iemand bij is. Bovendien komt hier een enkele keer wel eens iemand langs.’ ‘Daar hoef je niet bang voor te zijn,’zei hij terwijl hij om zich heen keek. ‘Ik let wel op. Wat mij betreft mag je dat slipje gerust uit doen.’Het idee om in het bijzijn van een vreemde mijn slipje uit te doen leek mij wat raar, maar ik vond het ook fijn om helemaal naakt in de zon te liggen. Ik keek nog eens om me heen. Er was in de verste verte niemand te zien. Ik stroopte zittend mijn slipje af en legde het naast mij neer.

Ik voelde toch een zekere schroom om zo naakt te zijn terwijl de man er helemaal gekleed bij zat. Ik voelde een koele bries langs mijn ballen strijken en ik merkte dat mijn lul iets begon te zwellen. ‘Wat zie jij er goed uit!’ Hoorde ik de man zeggen. ‘Het is toch zonde dat je dit moois verstopt in een slipje.’

Ik vond dit een wat vreemde opmerking en wist niet goed wat ik hierop moest antwoorden. Hij merkte het en zei:‘Je moet mijn woorden niet verkeerd opvatten. Je hebt werkelijk een mooi lichaam. Dat mag dan toch wel gezegd worden? Ga maar fijn in de zon liggen. Ik waarschuw wel als er iemand komt.’ Ik ging, na nog een keer om me heen te hebben gekeken en met een lichte spanning, weer op mijn rug liggen en ik ondersteunde mijn nek met mijn handen. Ik begon mij langzaam wat meer ontspannen te voelen. Ik was me er wel van bewust dat de man voortdurend mijn lichaam zat te bekijken maar het stoorde mij niet. Ik vond het eigenlijk wel spannend…..

De man vertelde dat hij ook wel naakt wilde zonnen maar dat hij het niet aandurfde. Bovendien had hij er niet voldoende tijd voor. Op een bepaald moment voelde ik een lichte handdruk op mijn buik. Ik schrok daarvan en hield even mijn adem in.
De man zei:’Ik wil even die mooie strakke buik van je voelen. Ik hoop dat je dat niet erg vindt?’ Zijn hand streelde zacht over mijn buik, waarbij hij enkele keren afzakte tot in mijn schaamhaar. Het gaf mij, ondanks de weerstand die het in mij opriep, een opwindend gevoel in mijn onderbuik. Ik vond het eigenlijk niet goed wat hij deed maar ik liet hem toch zijn gang gaan. Ik merkte zelfs dat mijn lul begon te reageren op de aanraking.

Ik zag dat de man naar mijn stijf wordende lul keek en hij zei:‘Kan hij nog groter worden?’ Ik knikte bevestigend en hij verplaatste langzaam zijn hand van mijn buik via de lies naar mijn linker dijbeen. Ik onderging zijn streling en ik voelde een lichte rilling van genot door mijn lichaam gaan. ‘Ik merk dat je mijn aanraking wel fijn vindt,’zei hij. ‘Als ik te ver ga moet je het maar zeggen.’

Ik was ondertussen zo geil dat ik in spanning afwachtte wat hij ging doen en antwoordde niet. Ik voelde dat de hand langzaam naar de binnenkant van mijn dijbeen gleed waarbij hij gelijktijdig zachtjes de zijkant van mijn ballen streelde. Ik vond het een lekker gevoel en deed mijn benen iets uit elkaar. Dit was kennelijk een aanmoediging voor hem want met zijn andere hand pakte hij mijn ballen vast en hij begon ze zachtjes te bevoelen.

Er ging een golf van genot door mijn ballen en mijn lul werd keihard. Ik duwde onbewust mijn onderlichaam wat naar boven om de druk van zijn handen wat te vergroten. Ik voelde de hand vanuit mijn lies naar mijn lul gaan. De hand omsloot mijn lul en de voorhuid werd tergend langzaam omlaag gestroopt.

Ik kon een licht kreunen niet onderdrukken. Hierna voelde ik, terwijl mijn eikel was ontbloot, de duim van de man licht over het topje strelen. Ik duwde mijn onderlichaam nog iets verder omhoog en de man begon in een rustig tempo mijn voorhuid op en neer te bewegen. Met zijn andere hand kneep hij voortdurend licht in mijn ballen. Ik deed mijn benen verder uit elkaar. Hij reageerde hierop door mijn ballen steviger te kneden. Ik gaf me helemaal over aan het zalige gevoel dat dit te weeg bracht en verloor alle besef van plaats en tijd. Mijn onderlichaam bewoog mee op het ritme van de op en neer gaande beweging van zijn hand om mijn lul.

Na enige tijd liet hij mijn lul en mijn ballen los en zijn handen begonnen mijn liezen en mijn dijen te strelen. Ik voelde zijn handen ook op mijn buik en borst, waarbij hij zachtjes in mijn tepels kneep. Ik was nu zo geil dat ik mijn handen onder mijn nek vandaan haalde en mijzelf begon af te trekken. Ik zag dat hij naar mijn lul keek en hij zei:’Dit is mooi om naar te kijken. Wat een prachtige stijve paal heb jij. Ga maar lekker door maar zorg dat je niet klaar komt. Ik wil hier nog even van genieten.’

Terwijl hij keek hoe ik mijzelf aftrok bleef hij met een hand mijn buik en borst strelen en streek hij met de andere hand over mijn ballen. Ik voelde al gauw dat ik bijna klaar kwam, dus ik stopte met het aftrekken. Hij vroeg mij op mijn buik te gaan liggen. Ik dacht er even aan dat hij van plan kon zijn om mij van achteren te nemen.
Mijn verstand zei dat ik op dit punt moest stoppen, maar ik was al zo ver dat het mij niet meer kon schelen wat er verder gebeurde. Bovendien had de man nog steeds al zijn kleren aan.

Ik draaide mij langzaam om. De man begon mijn rug en mijn billen te strelen. Hij duwde mijn benen wat uit elkaar en hij ging met een lichte druk van zijn vingers tussen mijn bilspleet heen en weer terwijl hij met de toppen van zijn vingers telkens de onderkant van mijn ballen aanraakte. Ik vond dit een heerlijk gevoel en liet hem een tijdje zijn gang gaan.De spanning in mijn lichaam steeg, maar mijn stijve lul kwam wat in de verdrukking en ik draaide mij op mijn linker zij. Onmiddellijk pakte hij met zijn rechterhand mijn nu vrij gekomen lul beet en hij begon mij opnieuw met langzame bewegingen af te trekken. Met de linkerhand bleef hij tussen mijn billen strijken terwijl hij met de rechterhand mijn voorhuid heen en weer bleef bewegen. Bij elke neergaande beweging voelde ik de onderkant van zijn hand tegen mijn ballen aandrukken.

In mijn onderbuik trokken alle spieren samen. Ik probeerde zo lang mogelijk van dit moment te genieten maar mijn hersenen werkten niet meer. Alle energie leek naar mijn lul, ballen, billen en onderbuik te gaan. Ik voelde dat ik klaar ging komen.

Ik probeerde het nog even uit te stellen. Hij merkte dat ik naar een hoogtepunt ging en hij begon de greep om mijn lul te verstevigen terwijl hij mijn voorhuid sneller op en neer bewoog. Ik voelde dat hij met de hand tussen mijn bilspleet meer druk uitoefende.
‘Laat je maar lekker gaan,’zei hij. Alle spieren in mij spanden zich en mijn lichaam kronkelde van geilheid.

Ik kon een orgasme niet langer tegen houden en met een onderdrukte kreet van genot, waarbij ik het gevoel had dat de spieren zich tot diep in mijn buik verkrampten, spoot ik in een aantal schokken al mijn zaad naar buiten.

Kort daarna haalde de man heel rustig zijn hand tussen mijn billen uit. Hij bewoog mijn voorhuid nog heel langzaam heen en weer, terwijl hij met de andere hand weer zachtjes over mijn buik en mijn ballen streelde. Dit gaf een heerlijk en voldaan gevoel en mijn lichaam spande zich licht bij elke neergaande beweging van de voorhuid.

Na een tijdje duwde hij zachtjes tegen mijn heup zodat ik weer op mijn rug kwam te liggen. Hij pakte zijn zakdoek uit de zak en begon mijn nog redelijk stijve lul voorzichtig schoon te vegen. Hierna stond hij op en zei:’Bedankt voor de gezelligheid. Ik heb ervan genoten maar ik moet nu gaan.’ De man liep weg en ik bleef liggen om nog wat na te genieten.

Ik kon achteraf haast niet geloven dat mij dit was overkomen en dat ik het zo lekker vond. Ik had nooit eerder seksuele gevoelens gehad bij mannen. Mijn voorkeur gaat uit naar vrouwen, maar ik heb nu ervaren dat bevredigd worden door een man ook heel plezierig kan zijn.

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

Geef een reactie