Mijn stief neef Joris 3

Eenmaal aangekomen bij het naaktstrand zochten we een lekker plekje op waar we rustig konden genieten van de zon en van elkaar. Joris had een plekje uitgezocht achter op het strand tegen de duinen aan. Het was nog rustig op het strand. We installeerde ons, had een windscherm meegenomen die we in een vierkant zette met een kleine opening. Konden zo lekker uit de wind liggen en hadden wat privacy. We kleedde ons uit en stonden naakt naast elkaar. Ik smeerde het lekker strakke lijf van Joris in met zonnebrandcrème. Mijn handen gleden over zijn lekkere lichaam. Ik smeerde hem goed in. Zo ook zijn billen, balzak en pik. Merkte dat hij dit lekker vond. Zijn pik werd half stijf. Ik keek hem aan en Joris lachte. Wat is deze gozer toch lekker. Nadat ik hem had ingesmeerd was het zijn beurt om mij te voorzien van zonnebrandcrème. Zijn handen over mijn naakte lichaam wat was dit een lekker gevoel. Nadat hij mij had ingesmeerd bleven we zo een tijdje staan zodat de crème goed kon intrekken.

Het werd drukker op het naaktstrand. Ik merkte dat we bekijks hadden. Er liepen mannen voorbij die glimlachend en knipogend voorbij liepen. Dit maakte me geil. Nadat de zonnebrandcreme was ingetrokken gingen we in liggen midden in het windscherm. Ik lag op mijn buik, lekker mijn rug zonnen. Joris ook. We lagen zo een tijdje en ik draaide me om. Nu was de voorkant aan de beurt. Joris lag nog op zijn buik. Ik kon het niet laten en gaf een tik op de mooie ronde billen van Joris. Hij reageerde niet. Ik ging op mijn rug liggen en sloot mijn ogen. Ik voelde me duf en lag half te slapen. Heerlijk de warme zon op mijn lichaam. Na een tijd, precies hoelang weet ik niet meer, voelde ik een hand over mijn buik gaan. Daarna werd er met mijn tepels gespeeld. Wat een lekker gevoel. Ik bleef met gesloten ogen liggen en genoot. Mijn pik werd half stijf. Ik wist dat Joris met me bezig was en liet hem zijn gang gaan. De hand ging verder naar beneden en mijn pik werd vast gepakt. In mum van tijd was hij stijf. Ik opende mijn ogen een beetje en zag dat Joris mij aan het aftrekken was. Hij spuugde speeksel op zijn hand en trok aan me pik. Wat een lekker gevoel. Sloot me ogen weer. Opeens voelde ik een mond om mijn pik en werd gezogen. Wat was dit lekker. Wist dat Joris bezig was. Mijn hand ging over zijn rug, nek en hoofd. Hij voerde het tempo op. Ik werd steeds geiler en Joris pijpte me diep. Mijn pik tot aan mijn ballen in zijn geile pijp mond. Joris stopte met pijpen en ik opende mijn ogen. Joris gaf me een kus op mijn mond. Onze tongen daarna in elkaars mond. Mijn handen over zijn naakte warme bezwete lichaam. Mijn hand zocht zijn pik. Deze was goed stijf. Ik trok eraan. Ik merkte dat Joris dit geil vond. Er liep al voorvocht uit zijn eikel en likte het op. Ik wilde mij van positie veranderen om Joris te gaan verwennen. Maar dat wilde hij niet. Joris duwde me terug. Hij zij dat ik moest blijven liggen. Ik was wat verbaast Joris die niet door mij verwent wil worden. Maar ik bleef liggen.

Joris ging staan en ik merkte dat we niet alleen waren. Joris stond naast me en ik keek om me heen. Er stonden twee mannen aan de andere kant van het windscherm naar ons te kijken. Ik merkte dat er iemand achter me zat bij ons. Ik verstokte een beetje maar vond het ook wel geil. De mannen lachte en merkte dat ze er al een tijdje stonden. Joris stond nog steeds naast me en verroerde zich niet. Ik voelde een hand op mijn schouder. Een mannen stem zei “zozo dus dit is die oom waar je me over hebt verteld”. Joris zei “ja overste”. Ik schrok, wat is dit. De man wilde dat ik me om draaide en ik deed dit. Ik zag een man van middelbare leeftijd, goed gespierd en behaard lichaam met een half stijve dikke pik tussen zijn benen. Hier werd ik geil van, wat een mooie man. De man zei “Joris is een geile goede slaaf en zal mij gehoorzamen”. Hij gaf me een knipoog. Joris stond nog steeds stil naast me. Zijn pik was inmiddels slap geworden. De man stelde zich voor als overste Otterdijk. De man gaf Joris het bevel voorwaarts mars te maken het duinpad in achter ons windscherm. Joris deed dit. Overste Otterdijk zei “over tien minuten neem je het pad achter het windscherm omhoog. Na een aantal meters zie je een zijpad naar links die loop je in en je volgt het pad verder. Daar zie je verder”.

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

Overste Otterdijk stond op en liep weg. Wat een mooie billen had deze man. De mannen die aan de andere kant van het windscherm stonden waren er nog steeds. Ik merkte aan hen dat ze geil waren. Ze zeiden “dat ziet er veel belovend uit. en wat een geil neefje heb je”. Ik glimlachte maar zij niets. Was nog wat overvallen door deze actie. Het had met geil gemaakt maar vond het ook best spannend. Wat zal ik aantreffen als ik het pad volgde.

Dit verhaal is geschreven en ingestuurd door: Max

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

1 reactie op “Mijn stief neef Joris 3”

  1. Marc Hosten

    Goede opbouw van het verhaal, heel aantrekkelijk om verder te lezen en bijna zelf te worden meegetrokken in de story
    Top

Geef een reactie