Oude geile man

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

Zeg maar Benno zo heet ik niet maar voor het gemak. Ik ben een lelijke slungel, mager lang kortgeknipte haren en ik lijk zeggen ze allemaal op mijn moeder. Ik heb een hekel aan mij zelf. Ook omdat ik lelijk ben. En waar zou ik ergens kunnen praten of mijnpart experimenteren. Vanaf begin dit jaar is daar zo n beetje een einde aangekomen. Niet dat ik ineens van de daken schreeuw dat ik poot ben, dat zal ik nooit zeggen. Dan overleef je hier niet. Dan maken ze je lichamelijk en geestelijk af. Maar ik heb een ontmoeting gehad en nog contact met een man die ik wel kende zo eerst van aanzien. Die man waar ik meerdere keren per dag met de hond langsliep, waarvan ik wist dat hij homo was.

Niet van hem neen van mijn vader en moeder. Op een avond toen ik naar huis liep, zag ik die man lopen. Doodnormale kerel iemand waarmee je niet graag ruzie wil hebben. Ik kwam van Minerva wilde naar huis. Op de hoek Zuiderdiep met de Stationsstraat heb je een cafetaria. Er kwamen een stel jongens uitlopen waarmee wij als groep weken daarvoor ruzie hadden gehad. Het was half januari van dit jaar. Die herkenden mij dus gelijk en dat was hebbes. Ik had me al helemaal voorbereid op een flink pakslaag. Misschien dat er jongens of buurtbewoners die in de kroegen zaten mij wellicht zouden helpen, omdat ze mijn vader en moeder misschien zouden kennen, maar ik was helemaal op mij zelf aangewezen.

Ik kreeg een keiharde trap klappen maar ineens was die man daar. Ik noem hem maar Lex. Ik lag zo n beetje duizelig van de eerst trappen en klappen op het Zuiderdiep. Zeven tegen een riep Lex dat kan anders jongens. Met een paar vuistslagen mepte wij net zo makkelijk een aantal jongens van mij af. Ze dropen gelijk af toen ze met bloedneuzen kwamen te liggen. Eigenlijk was het zo afgelopen. Lex greep mij zo n beetje in mijn nekvel verschool mij achter hem en zo liepen wij de Stationsstraat in hij schermde me af. De jongens dropen af. Je moet je wel verweren, Lex was haast boos dat ik niks had gedaan. Je laat je toch zomaar niet in elkaar poffen. Anders ben je altijd zo flink met de hond lopen. Zo stoer en sta jij je mannetje wel zie ik. Ik weet niet nu ik hem ineens zo onverwachts bij me had staan, nooit eerder met hem had gesproken, zag hoe hij die hele groep even wegschopte niet bang was, rake klappen uitdeelde, stotterde ik haast toen hij mij aankeek, haast snauwde je bent toch geen mietje man. Ja stotterde ik trilde helemaal. begon spontaan te janken. Ik had nog nooit gehuild. Ik zag er niet uit. Shirt kapot schaafwonden alles deed pijn. Thuis zou ik ook op mijn donder krijgen wist ik nu al. Wat ben je voor een kerel zou mijn vader schreeuwen. Vaak een slok op, mijn pa is nog niet bang voor de duivel. Toen we in veilige haven waren keek hij me aan. Nou loop maar mee. Voordat ze jou weer achterna komen. Ik hip altijd dus zo noemen mijn vrienden dat vlooide naast hem. Ik loop op mijn tenen. Ik dacht dat jij je mannetje wel zou staan hoe heet je vroeg Lex. Benno ik hoor het me nog zeggen. Lex lachte te het waren ook wel hele sterke knapen voor jou Benno. Zolang ik mij kan heugen woont Lex al samen met een andere man. Die lijkt veel liever is ouder dat weet ik, dan Lex. Lex legde omdat ik trilde van spanning en angst zijn arm om mijn nek.

Niet huilen man ik snikte erover. Jaren opgekropte spanning angst onzekerheid kwam er ineens uit. Nou moet je even bijkomen toen we bij zijn woning waren. Ja knikte ik. Ik mocht op opfrissen in de badkamer. Zijn vriend lag al weken in het ziekenhuis. Dat wist ik wel. Iedereen in de buurt weet alles van iedereen. Als het er op aankomst helpt iedereen elkaar ook. Letten ook op elkaar. Maar in de kroeg op straat is het voornamelijk mijn moeder die alle roddeltjes hoort. Zo weet ik ook alles. Benno wil je een cola vroeg Lex. Ik voelde mij gelijk veilig gelijk op me gemak. Toen ik mij wat had opgeknapt in de kamer ging zitten wij over gewonen dingen spraken zou je nooit zeggen dat hij homo was. Wil je wat zeggen Benno vroeg Lex toen ik aarzelde. Hoe is het met je vriend vroeg ik om wat te zeggen. Ik wist van mijn moeder dat die kanker had. Nou gaat wel. Gelijk sprak hij over andere dingen. Nu of nooit dacht ik. Gelijk ging mijn mobiel. Mijn moeder. Ze vroeg kom je thuis, ik antwoordde neen. Blijf je bij haar vroeg ze, Ja antwoordde ik gelogen. Ik had wel verkering voor het oog. Je ziet het niet aan je Lex. Wat niet vroeg hij. Dat je homo bent. Moet dat dan Benno vroeg hij mij. Nee maar je kan het aan mij wel zien. Hij was even stil. Aan jou hoezo. Ze zien het aan me of niet. Nee schudde hij dacht diep na. Ik wil wel zo als jij zijn dat ze het niet zien. Maar ze komen er ooit toch wel achter. Je moet toch niet gevangen zitten jochie in je eigen gevoelens. Ja maar stamelde ik. Weet je het allang dan. Ja vanaf mijn dertiende. Nou dat maakt niks uit toch. Ja maar wie wil me. Hoe bedoel je vroeg hij. Ik ben lelijk. Nu schoot hij in een glimlach. Lelijk je bent een normaal gozertje leuk knap stel je niet aan je bent helemaal niet lelijk. Je moet niet zo onnozel doen Benno. heb je al eens iets gehad dan. Nee schudde ik. Dat was ook zo niet met een jongen niet met een meisje. Ik ben bang man. Lex keek me fel aan waarvoor zou jij nu bang moeten zijn. Ik vertelde hem dat ik het een keertje wilde doen.Maar Lex was onvermurwbaar kon praten wat ik wilde niks ervan. Ik vertelde bang te zijn om met leeftijdgenoten. Ik wilde eerst heimelijk. Totdat ik zeker van mezelf was. Je moet maar naar huis gaan. Ik heb net gezegd dat ik niet thuis kwam. Ik zette hem voor het blok. Maakt het jou uit ik wilde nu alles of niets. Of hij schopte mij eruit of ik zou mijn zin krijgen. Hebben ze je tegen je kop geschopt dat je zo gek doet Benno. Hoe ben jij dan begonnen vroeg ik hem. Hij dacht diep na. Was een en al rust. Eerst aarzelde hij weet ik niet meer hoor. Das flauw lokte ik hem uit. Hij had het ook eerst gedaan stiekem met een oudere man. Hij woonde toen in een kleine plaats. Je wil niet vreemdgaan zeker voor je vriend. Nee dat was het niet. Hij wilde mij niet stukmaken. Ik lachte mij ik wil toch zelf. Nu ik dit wist dat het daar niet om ging, zette ik door. Participeerde om zijn gevoel. Dat hij toen hij zo oud als ik nu ben wel die kans kreeg. Ja knikte hij. Je vindt me lelijk net als iedereen. Te mager lange slungel. Nee schudde hij je moet ophouden met je zelf naar beneden trekken een beetje boos. Kan ik blijven slapen dan. Hij dacht er over na. Ja straks hij maakte met zijn handen een kwakkende beweging net een eendenbek. Nee schudde ik zelfverzekerd. Ik zeg niks. Hij probeerde het nog kon je vader wel zijn . Ja knikte ik en. Ik wil het zelf toch. Inmiddels was het al twee uur die nacht. Lex wilde wel naar bed was moe van al het gedonder. Mag ik blijven slapen dan. Ja knikte hij. Zo belande ik in zijn slaapkamer. Kleedde me uit voordat hij het door had, was in de douche lag ik al in hun bed. In het donker schoof hij naast me. Ik rolde naar hem toe. Ik deed een bedlampje aan. Tof van je dat je me helpt Lex.Ik voelde me ineens heel veilig. net als er een last van me was afgevallen. Ik kroop helemaal tegen hem aan draaide half op hem zodat mijn keiharde snikkel tegen zijn bovenbeen drukte. Je hebt je helemaal uitgekleed rotzak merkte Lex op. Mmm gaf ik antwoord. Hij had zijn boxershort nog aan. Mijn vingers gleden plagend over zijn gespierde borstkas. Ik bekeek hem. Hij was knap strek gespierd gewoon echt geil. Hij begon met zijn vingers over mijn rug te spelen terwijl ik met mijn vingers over zijn lijf speelde. Dit was zo lekker. Zo intens lekker. Alleen al dat veilige gevoel.

Zo lekker helemaal ontspannen bij hem liggen. Ik was die nacht de gelukkigste jongen van de Stad. Kun je, je misschien niet voorstellen maar hij is zo echt puur. Niet gemaakt maar helemaal zichzelf gewoon haast niet te beschrijven. het was net als ik hem jaren als vriend had. Ik het schemerlicht bekeek ik hem eerst. Knap, strek zo echt van leeftijd vaderlijkheid zo echt man. Geen onzin. Bij zijn vriend kon je best zien dat die gay was. Bij hem niet. Heb je al eens gevreeën vroeg hij stout. Of ook niet. Jawel knikte ik. Ik dacht echt dat ik begon te zweven. Dit was zo lekker. Onderwijl streelde hij me bleef vrijen zo intens lekker zo heerlijk had ik mij nog nooit gevoeld. Nu wilde ik alles proberen. Duwde zijn boxershort naar beneden die hij zelf uittrok naast het bed gooide. Toen hij naakt was zag ik iets onvoorstelbaars. Wat was deze kerel echt knap. Een een lul nou dat wil je niet weten. Mijn snikkel was keihard van opwinding met grote ogen bekeek ik zijn lul ballen. Zo geil dat het vocht voor het eerst, echt voor het eerst inmijn leven, uit mijn lul droop zo geil werd ik. Hij plaagde mij nam mijn snikkel in zijn hand, zo ventje lachte hij. Klein hè wilde ik weten. Klein rot op man je hebt een normale grote lul. Zeventien centimeter is normaal. De zijnde was drieëntwintig dikker dan de mijne.Keihard mooie echt mooie lul. Spontaan begon ik weer met hem heel heftig te vrijen. Lex trok me bovenop hem bleef vrijen en mijn lul drukte tegen de zijne. Zo lekker gevoel. Zul je straks schreeuwen plaagde hij me als ik je neuk. Met grote ogen keek ik hem aan. Nee hoor stelde hij me gerust. Mag wel hoor je mag alles met mij doen echt bezwoer ik hem geil. Hoe hij speelde met me zo ontspannen. Vrijen spelen ineens nam hij mijn lul in zijn mond begon te pijpen. Ik slaakte een kreetje uit zo fantastisch geil gevoel. Ontblootte mijn eikel speelde met mijn ballen en we vreeën steeds. Ik voelde mij zo bevrijd zo helemaal mezelf. Kierde het uit zo geil was ik. Manneke plaagde hij me als je een meisjes zou zijn geweest zou ik hebben gezegd wat is dat kreng geil zo nat ben je. Heb ik nooit heb ik echt anders nooit Lex. Ik kom ook zo hoor stamelde ik. Is je geraden ook, blijf niet de hele nacht met je bezig. Maar je komt nog niet Benno. Niet eerder dan als ik dat wil. Hoe hij me pijpte. aftrok zo keihard was mijn lul nog nooit geweest. Barstte haast uit elkaar. Zoveel vlinders geile gevoelens in mijn buik. Abnormaal zo lekker alles was. Ik hield het niet meer toen Lex mij zo heerlijk begon te pijpen. Hij legde me plat neer hand op mijn buikje en zoog pijpte zo Goddelijk zo opwindend. Ontspan je maar helemaal Benno zweef maar lekker helemaal weg. Haast fluisterend zo, echt zo was ik nog nooit klaargekomen zo fantastisch zo intens zo heftig. Hij wist dat blijkbaar toen ik begon te spuiten begon hij heftig te pijpen ik had het niet meer zo fantastisch geil dit was. Wat ik deed weet ik niet precies, hijgen, kreunen. Toen Lex stopte, deden mijn ballen net zeer. Ik had mij helemaal leeg gespoten. Ook dat wist hij had al mijn zaad ingeslikt hoe heftig ik ook spoot. Hij legde me bovenop me niet me bijkomen. Ik begon echt van emotie te huilen. Tranen rolden over mijn wangen. Lex wist precies hoe ik me voelde. Hij vertelde me van alles wat ik weten wilde. Ga maar lekker bovenop me liggen Benno. Ik vergeet dit nooit van mijn leven meer. Je krijgt misschien een beetje een katterig gevoel. Dat komt omdat je helemaal leeg uitgeput bent. Beetje loom moe. Geef je nu gewoon helemaal over je hoeft niks meer.

Ik doezelde zo heerlijk veilig bovenop hem. Zo gelukkig had ik me nooit eerder gevoeld. Zo fantastisch geweldig eigenlijk. Zijn dikke lul tegen de mijne die helemaal weg schrompelde maar dat gaf niks. Hij stelde me gewoon helemaal op mijn gemak. Daarom denk ik dat jongens vaak oudere mannen zoeken. Dat zijn geen strebers hoeven zelf niet gelijk te scoren klaar te komen. Hebben meer geduld denk ik. Ik was echt overgelukkig. Bij hem liggen nagenieten zo hij met een speelde vrijde zo ontspannen. Ik hoefde niks helemaal niks eigenlijk. Leeftijd dat is onzin dit was gewoon in mijn voordeel zijn leeftijd zijn geduld hij nam alle angst bij me weg. Je moet je gewoon onopvallend normaal gedragen zoals je bent vertelde Lex mij. je bent geen meid maar een jongen. Zoek gewoon een vriendje als je het eraan toe hebt. Tussendoor zoek je het zelf maar uit. Als je met iemand naar bed wil en kunt doe je dat veilig. Hij legde me alles uit over SOA, hiv de onzin angst die daar omheen zit. Ok je moet opletten veilig vrijen. Ik was toch al niet van plan om nu in een keer de beest te gaan uithangen. Ik smeekte hem haast of ik nog een tijdje met hem mocht optrekken. Ja kinkte hij ok goed. Ik ging in het laatst een keertje mee naar het ziekenhuis hij had geen geheimen voor zijn partner. Lex had alles blijkbaar uitgelegd, ok toen ik alleen bij zijn partner zat hem alles eerlijk vertelde hoe ik me erbij voelde. Ik was blij dat hij het accepteerde het helemaal goed vond. Dan hoefde ik me niet schuldig te voelen. Dat gaf zo n lekker gevoel eigenlijk. Zo begrepen. Kanker is een rot ziekte mijn Oma en Opa waren eraan overleden. Lex was heel werelds eigenlijk heel reëel eerlijk zag alles onder ogen. Je bent geen stakker of dom hield hij me voor. Ik werd zelfverzekerder. Kreeg meer vertrouwen. Een last was van mijn schouders.

Ik kende nu alles wist wat het inhield. Niet alleen gevoelens maar ook inhoudelijk bewuster zodat ik zelf keuzes kon maken. Niet meer gevangen was in fantasie niet wetend. Na twee keer gaf ik me steeds helemaal over. Het werd steeds geiler lekkerder. nadat zijn partner weer thuis kwam bleef ik komen. Mocht blijven slapen. In het midden. Beide kanjers lief maar ook geweldige seks.

Niks mee mee nu zoek ik sinds kort mijn eigen weg.
Niet bang zijn gewoon open eerlijk is het beste weet ik nu.
Vandaar mijn ervaring aan jullie twijfelaars.
De homo wereld is anders echt tof.

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.