Papa in bad

Sinds ik in de pubertijd zat had ik al een fasinatie voor het mannelijk lichaam en probeerde ik dus regelmatig mijn vader te bekijken, aangezien hij het makkelijkst te bekijken was.

De badkamer werd bij ons verbouwd en na een week of wat was ie dan eindelijk klaar. Ik kwam thuis van school en hoorde dat er iemand in ons nieuwe bubbelbad zat.
Ik ga de badkamer binnen en mijn vader zit daar vrolijk in de bubbelbad. “Hee, hij doet goed he ?” zegt mijn vader.
“Inderdaad” antwoord ik. Ik kijk vol bewondering naar het naakte lichaam van mijn vader die er met zijn 45 jaar nog goed gespierd uitziet, maar ja dat is logisch als je bedenkt dat hij sportleraar is.
In het water zie ik dat zijn penis vrolijk heen en weer wiebelt door de bubbels.
Mijn vader verteld intussen hoe het bad werkt maar ik ben helemaal onder de indruk van hoe zijn penis beweegt in het water.

“Johan” hoor ik mijn vader zeggen en ik schrik op uit mijn gedachten.
“He wat ?” vraag ik.
“Waar zat je met je gedachten joh? Maar als je wil kom je er toch bij, dan weten we meteen of het bad echt een 2persoonsbad is”, zegt mijn vader.

Ik zie het idee wel zitten, maar vind het gelijk ook wat vreemd, de laatste keer dat ik met mijn vader in bad zat was 10 jaar geleden toen ik 8 was, vanaf die leeftijd vonden mijn ouders dat ik oud genoeg was om mezelf te wassen.

“Je hoeft je niet te schamen hoor, ik heb je zelf gemaakt” zei pa, dus ik gooi mijn kleren uit en stap bij hem in bad. Hij schuift een beetje op en ik ga zitten. Mijn vader grinnikt “zo vader zo zoon”
En als ik zit zie ik inderdaad dat onze pikken op elkaar lijken, zelfde grootte en dikte en allebei een voorhuid die ruim over onze eikel valt.

Terwijl we zo in het bad liggen, geniet ik van ons moment samen. Dit had ik nooit durven dromen, al had ik wel eens fantasieen gehad over mijn pa. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken…

“Zouden we stijf ook op elkaar lijken ?” vroeg ik.
Mijn vader dacht dat waarschijnlijk ook wel zou zijn aangezien we slap ook al zo op elkaar leken. “Zullen we testen? ” vroeg ik en mijn vader keek me vreemd aan.
Door de gedachtes die ik had en de bubbels die tegen mijn ballen en piemel speelden kreeg ik al een redelijk gezwollen lid.
In het water bewoog ik mijn hand langs de binnenkant van het been van mijn vader omhoog en streelde zijn ballen en omvatte zijn pik.
Ik voelde hoe de penis van mijn vader zich vulde met bloed en zag op zijn gezicht dat ie het niet erg vond.MIjn lul stond al boven water en toen ik voelde dat de pik van mijn vader keihard was liet ik hem los en deze stond ongeveer net zo hoog boven water als de mijne. “Inderdaad zo vader zo zoon” zei ik.

“Tja, nu moeten we het wel afmaken, ik heb geen zin in kramp in mijn ballen” zei mijn vader en begon aan zijn pik te trekken.
Ik dacht dat ik gek werd van opwinding, ik had mijn vader nog nooit met een stijve gezien, dus al helemaal nooit zien trekken. Zelfs dat leek op mijn manier van rukken.
Ik bewoog mijn mond naar zijn pik en begon hem te pijpen. Mijn vader had intussen zijn lul losgelaten en ik voelde zijn sterke hand om mijn lul grijpen.Plotseling voelde ik mijn vader schokken en zijn sperma schoot ik mijn mond. Dit was zo geil dat ik ook klaar kwam en spoot in het bad.

We gingen afdrogen en toen het badwater en het sperma door het putje spoelde hoorde ik beneden mijn moeder roepen, “jongens ik ben thuis”.

Het is maar één keer gebeurd, maar ja dat is tot nu toe, want de badkamer is nog maar 2 weken oud!

1 reactie op “Papa in bad”

  1. Ik fantaseer vaak over mannen die met hun zoon of zonen het bed of bad delen en lekkere geile sex hebben. Het lijkt een raar idee om met je vader naar bed te gaan, al kan ik er zelf niet over meespreken… En zou dat met hem ook niet kunnen;

Geef een reactie