Was het maar vast avond

Tussen 08.00 en 10.00 uur zou er iemand bij mij langs komen om wat karweitjes te doen. Mooie tijd, want dan hoef je niet de hele dag vrij te nemen en schiet er nog tijd over om wat anders te doen. Vooral nu het lekker weer leek te worden waren een paar uurtjes in de zon niet verkeerd. Ik werd op mijn wenken bediend, want om vijf voor acht – ik liep nog in m’n blote kont – werd er gebeld en nadat ik mijn badjas had aangetrokken, kon ik de loodgieter binnenlaten. Een dertiger gekleed in poloshirt met firma naam, korte broek en hoge werkschoenen. Kort geknipt haar, glad geschoren en ook zijn mooie bruine benen kwamen, zo te zien, meermaals in aanraking met het scheermes.

Ik loodste hem naar zijn eerste klus, de wiebelende toiletpot vastzetten, terwijl ik mij verontschuldigde voor het feit, dat ik nog in mijn badjas liep. Daarna ging ik gelijk door naar boven en hulde mij in een afgeknipte spijkerbroek en een T-shirt. Vervolgens weer terug naar het toilet, waar de vakman op z’n knietjes – zeg maar knieën – lag en zijn prachtige kont met een bescheiden bouwvakkers decolleté de ruimte tussen toiletpot en muur vulde.”Ik ben hier bijna klaar en de volgende klus is in de badkamer hè ?” zei hij, terwijl hij opstond en z’n broek optrok. In de gauwigheid zag ik dat hij zijn lul in de linker broekspijp liet zakken. Links dragend dus, ja mijn vader bestelde zijn zondagse pak destijds bij de kleermaker, die er rekening mee hield dat er ook plaats moest zijn voor het “huwelijksgereedschap” door de linker broekspijp wijder te maken. Nu deze loodgieter had beslist geen kleermakersbroek aan, of het moest de bedoeling zijn dat er een fraaie bult zichtbaar werd.

Toen ik hem voorging naar boven, zei hij lachend: “Je bent nogal op haar gesteld, is het niet? Baardje en behaarde benen.” “Ja, het groeit overal op mijn lijf, behalve op mijn schedel” lachte ik terug. Maar”, zo vroeg ik hem, “hoe zit dat bij jou, dames-genen of scheermes?”
“Geen van beiden”, was zijn antwoord,”gewoon een tubetje van de drogist en smeren maar”. “Ben je dan wedstrijdzwemmer of wielrijder soms?” vroeg ik hem. “Hoezo” was zijn antwoord, “Nu”, antwoordde ik, “die hebben toch van de gladde lijven voor de tiende seconden en zo”.Hij vertelde dat hij gewoon van zwemmen en zonnen hield en een onbehaard lichaam in de zomer praktischer vond. Vandaar de gladde benen.” ’s Winters ben ik net een beer” besloot hij de uitleg.

Inmiddels waren wij in de badkamer aangekomen en kroop hij op handen en voeten onder de wastafel en schroefde de afvoer los. “Nou dat is nodig hoor, ik zie ook dat de douche afvoer hier ook op uitkomt, loopt die soms ook slecht door?” Ik antwoordde hem, dat ook dat het geval was. Hij sloot een slang aan op de koudwaterkraan en die weer op een apparaat. Aan de andere kant ervan zat een slang met een soort spuit, die in de verstopte afvoer moest. Hij vroeg mij wat ruimte te maken en de badmat en het douchegordijn maar even ergens anders te leggen, want wat hij nu ging doen kon wel eens wat natte rommel geven.Terwijl de loodgieter op z’n hurken ging – overigens een mooi gezicht, die korte broek met daarin prachtige knieën en die mooie dijen – kreeg ik de opdracht om de kraan zachtjes open te draaien: “Harder, harder nog een beetje, nee hè, shit, shit, dicht die kraan!” Ik voelde wat nattigheid langs mijn benen gaan, draaide me om en zag de vakman languit op z’n rug liggen met een zeiknatte broek en de slang in zijn dichtgeknepen vuisten. Vloekend vroeg hij mij de slang over te nemen, die ik direct in de douche liet uitlopen, terwijl ik vriendelijk vroeg: “En wat ga je nu doen?” “Ik doe nu even niets, maar jij moet mij eerst helpen, want met natte kleren aan mijn lijf kan ik niet werken, dus help me eerst even met m’n broek uittrekken” was zijn antwoord, “want ik ga dit karweitje verder in m’n blote reet doen. Je hebt straks toch wel wat droogs voor mij?”

Terwijl hij de slang weer pakte maakte ik zijn gulp open om z’n broek uit te trekken en voelde mij een geluksvogel, omdat ik zo nog meer van dat heerlijke lijf te zien kreeg. Nadat ik de broek over z’n grote werkschoenen had gestroopt, was z’n kletsnatte slip aan de beurt, nu wat daar doorheen scheen was veelbelovend!. Ik stak mijn handen opzij achter de elastiekband en schoof de natte slip naar beneden, mijn handen voelden zijn gladde koele billen. Een lekker gevoel dat een toestroom van bloed naar mijn pik veroorzaakte, die dientengevolge van vorm begon te veranderen. Ook de natte slip kwam via de werkschoenen in een hoek van de badkamer te liggen. Geil gezicht, dat poloshirt halverwege die gladde bruine kont. Helaas wist ik nog steeds niet wat voor vlees ik in de kuip had. Inmiddels had hij de slang weer in de wasbak gelegd en trok zelf zijn poloshirt uit: Ja hoor, weer een verrassing: twee donkerbruine keiharde tepels.
“Als je mij wilt helpen, mag dat, maar ik raad je aan om dat ook maar in Adamskostuum te doen”.

Nu dat vond ik wel een goed idee en omdat ik ook geen zin had in natte kleren, stond ik – overigens voor mij geen vreemde situatie op deze plek – snel piemeltje naakt in mijn eigen badkamer. De rioolbedwinger stond nu rechtop naast mij en ik zag nu hoe goed het verkleinwoord op mijn jongeheer sloeg. Wat een prachtige grote dikke bruine paal had hij, zelfs nu, half-slap – of zeg je half stijf? – was het reeds een indrukwekkend instrument en wat een prachtige bruine gladde zak, waarin zijn forse ballen goed zichtbaar waren. “Vreet je mij eerst op voordat ik verder ga , of zie ik het verkeerd” sprak hij lachend. Ik kreeg een kleur terwijl ik voelde hoe mijn piemeltje zijn best deed om een piemel te worden. “Dus je wilt het eens met een vent doen” concludeerde ik, waarop het antwoord luidde: “Ik heb nog nooit anders gedaan” Na een kort overleg, waarbij onze snikkels zich uitrekten en elkaar besnuffelden, spraken wij af dat eerst de klus geklaard moest worden. Na het – overigens welkome – ongelukje met de spuitende slang, was het euvel van de verstopping snel verholpen. Graag verrichtte ik de hand en spandiensten, zodat ik iedere keer dat heerlijke gladde gespierde lijf voelde . Zijn billen tegen mijn lul, mijn paal tegen één van zijn tepels, zijn dijbeen langs mijn borstkas. Zijn enigszins ruwe hand langs mijn bruine behaarde kuit,en zijn half stijve lul kletste een paar keer tegen mijn gezicht.Ik stond op springen, terwijl hij tergend langzaam zijn loodgietersgereedschap keurig netjes opruimde. Ik zag dat zijn eigen gereedschap inmiddels helemaal gebruiksklaar was en vroeg wat hij wilde doen. Nu dat was snel beslist:”Ik vind dat jij een heerlijk behaard lijf hebt en zou jouw lul graag tussen mijn benen voelen, zodat jouw schaamhaar lekker tegen mijn billen schuurt en jij dan onder mijn ballen klaar komt” Voordat hij de zin uitgesproken had was ik er al en pakte met mijn ene hand zijn lekkere lat tussen duim en wijsvinger en met de andere nam ik een van zijn tepels ook tussen duim en wijsvinger.
In hetzelfde ritme trok en kneep ik en voelde hoe mijn ballen zich terugtrokken en het voorvocht mijn pik lekker glad maakte. Ook bij de loodgieter sloot de spermakraan niet goed meer en terwijl ik subtiel met mijn wijsvinger zijn toompje aaide ging die kraan helemaal open. De loodgieter stootte nu zelf grommend zijn onderlijf met kracht naar voren en spoot een helderwitte straal op de zwarte vloertegels. Mijn spuitende lul kwam hierdoor tussen zijn billen, die hij nog eens samenkneep zodat mijn jongeheer er tussenuit floepte en mijn tweede lading ook op de vloer belandde. Na een paar korte maar hevige naschokjes verliet een zalige zucht mijn lippen. Een vluggertje dus, want hij moest naar een volgende klant.

Alvorens ik ging werken had ik nog een paar uurtjes in de zon voor de boeg. Snel zocht ik de droge kleren voor hem. Een voor mij zeer ruime boxershort spande om zijn billen, maar de oversized “bouwvakker-capri” stond hem goed en het folkloristische XXL hemd viel soepel om zijn schouders.
Hij vertrok en beloofde die avond mijn spulletjes terug te brengen.
Met een vette knipoog zei hij, dat hij dan wat meer tijd zou hebben om de werkzaamheden van zo-even te evalueren. Ik liet hem uit terwijl ik dacht:
“Was het maar vast avond!”

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

Geef een reactie