Ik had hem nog nooit naakt gezien

In het laatste jaar van mijn middelbare school werd ik hopeloos verliefd op Peter: de mooiste en knapste jongen die ik tot dusver had ontmoet. Hij had een gebruinde huid, donker halflang haar en was stevig gebouwd. Meestal ging hij gekleed in een strakke, verkleurde spijkerbroek. Vooral die geile, stevige kont van hem en die prachtige bobbel in zijn kruis maakten me elke dag weer behoorlijk geil. Alle meiden in mijn klas waren dol op hem en regelmatig stond hij met de ene of andere griet te zoenen op het schoolplein. Maar hoe ik het ook probeerde, hij zag mij niet staan. Ik trachtte wel tot zijn vriendenkring te behoren, maar door mijn verliefdheid muntte ik uit in onhandigheid.

Peter deed veel aan sport, hij had een sportfiets en omdat ik alles probeerde om in zijn nabijheid te kunnen zijn had ik maandenlang gespaard om ook zo’n rijwiel te kunnen aanschaffen. Al mijn vrije tijd besteedde ik om mijn conditie op peil te brengen en ik legde talloze kilometers af op mijn nieuw verworven bezit. Op mijn ritten was ik Peter al enkele malen tegengekomen en op een goede dag vroeg hij mij of we na schooltijd niet samen een eind zouden gaan fietsen. Ik vond het een prima idee. Natuurlijk! Hij haalde me thuis af en ik was apetrots dat mijn familie kon zien dat ik zo’n knappe vriend had. Zoals vaak was hij gekleed in een wit T-shirt en een strakke spijkerbroek. Alle ingrediënten voor een geile middag waren aanwezig! Door mijn goede conditie had ik geen moeite zijn tempo bij te houden en hij maakte mij regelmatig complimenten over mijn uithoudingsvermogen. De fietstocht voerde door de bossen, die onze woonplaats omringden. Na een uur of twee stopten we, want zoals hij zei: “Ik moet even pissen”.

We zetten onze fietsen aan de kant van de weg en Peter begon ongegeneerd zijn gulp te openen en haalde zijn lul tevoorschijn. Ik had Peter nog nooit naakt gezien en de plotselinge aanblik van zijn grote pik maakte me bloedjegeil. Ik zat in de berm en Peter stond ongeveer twee meter van me vandaan. Toen hij uitgepist was, zei hij:”Nou dat vond je wel lekker, hè?”. Dat kon ik natuurlijk onmogelijk ontkennen, en mijn schuchtere antwoord deed hem glimlachen. Wil je nog meer lekkers vroeg hij. Ja, dat ik wilde ik wel! Dan mag je mijn pik wel eens stijf maken. Jeetje, in wat voor droom was ik nu terechtgekomen! Ik kneep me in mijn armen om vast te stellen of het allemaal werkelijkheid was wat ik beleefde. “Nou komt er nog wat van”, drong hij aan. Voorzichtig pakte ik zijn lul vast en begon hem te masseren. Het was de eerste keer dat ik de pik van iemand anders vastpakte en het was een buitengewoon spannende ervaring. Er was niet veel voor nodig om hem stijf te laten worden; binnen de kortste keren stond hij fors overeind. Peters ademhaling versnelde en opgewonden riep hij: “Kom, neem hem in je mond, pijp me!”. Dat liet ik me geen twee keer zeggen!

Ik bewerkte de eikel met de punt van mijn tong. Langzaam ging ik langs het spleetje. Zijn eikel werd steeds vochtiger en Peter begon steeds zwaarder adem te halen. Toen nam ik zijn hele pik in mijn mond: voor het eerst van mijn leven had ik een lul in mijn mond; ik waande mij in de hemel. Steeds weer moest ik mij ervan overtuigen dat dit echt gebeurde. Ik pijpte de mooiste jongen die ik ooit had ontmoet!! Peter maakte voorzichtige neukbewegingen en het kostte mij moeite om zijn grote pik helemaal in mijn mond te nemen. Na een tijdje begonnen zijn ademhaling en neukbewegingen zich te versnellen. Hij nam zijn pik uit mijn mond en schreeuwde: “Ik kom, ik kom”. Hij spoot met kracht al zijn geilheid in mijn gezicht, mijn haar en op mijn T-shirt.”Het wordt tijd dat mijn kontje eens goed gelikt wordt” en hij duwde mij op de grond. Voorzichtig begon ik zijn billen te kussen. Peter opende intussen mijn gulp en bevrijdde mijn stijve pik. Even later ervoer ik het geilste wat ik tot dan toe in mijn leven had meegemaakt. Hij nam mijn pik in zijn mond; tegelijkertijd likte ik zijn kont. De kont die altijd gevangen zat in die geile, strakke, vaalblauwe spijkerbroeken. Met mijn tong ging ik voorzichtig tot in zijn holletje. Ik had me nooit kunnen voorstellen dat dit zo’n opwindend gevoel gaf. Steeds sneller ging in met mijn tong langs zijn gaatje en tegelijkertijd pijpte Peter me steeds sneller en sneller. Op een gegeven moment bereikte de opwinding een hoogtepunt en kwam ik klaar zoals ik nog nooit klaar was gekomen. Een serie krachtige stoten jongensgeil spoot in Peters gezicht. Nog nooit was ik zo lekker klaargekomen. We hebben die dag toch nog heel wat kilometers afgelegd. En gelukkig hebben we samen nog een heleboel van dit soort geile avonturen meegemaakt. Maar deze eerste keer met Peter zal ik nooit vergeten.

Powered by ExoticAds Buy/Sell Traffic

2 reacties op “Ik had hem nog nooit naakt gezien”

Geef een reactie